HEMA anti-aging dagcrèmes weten wat onze huid doormaakt

De Hello mirror guess my age dagcrèmes van HEMA zijn minstens zo goed als de dagcrème die zij voor het testpanel gebruikten, oordeelt 82% van de 178 Libelle-lezeressen die hebben getest. Bouwina (36) vertelt in een korte video bij haar thuis haar ervaringen met HEMA 40+ dagcrème.

[image name=HEMAaanbevelen format=160 align=left left=5 right=15]“Echt? Dat is je niet aan te zien, hoor.” Altijd fijn om dit te horen als je je leeftijd onthult. 178 Libelle-lezeressen hebben voor ons het effect van de Hello mirror guess my age dagcrème 30+, 40+ of 60+ vergeleken met de werking van hun huidige dagcrème. En?

Minstens zo goed
[image name=HEMAminstens format=160 align=right left=5 right=5]De Hello mirror guess my age dagcrèmes scoren een gemiddeld rapportcijfer 7,6. Circa 9 op de 10 vrouwen vindt dat de crème lekker ruikt en goed uitsmeert. En het allerbelangrijkst: 82% vindt de kwaliteit van de Hello mirror guess my age dagcrème minstens net zo goed als die van hun huidige verzorgingsproduct. “Het verzorgt mijn huid goed, zonder het extra vet te maken”, zegt Tessa (30). “Daarbij heb ik een wat gevoelige huid op mijn wangen (rosacea) en deze kan de crème ook goed aan.”

Cherish your fresh look - De 30+ dagcrème gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. De crème geeft een stralende gloed, vindt 85%.

Slow down the clock - De 40+ dagcrème gaat een stapje verder: hij vertraagt de ontwikkeling van rimpels en een doffe teint. 89% van de vrouwen vindt inderdaad dat hun huid zacht aanvoelt. “Mijn huid is zachter, minder lijntjes. Echt super!!", zegt Wilma (56). Ook de vale teint vermindert, oordeelt 61%.

Restore what time has taken away - De 60+ dagcrème ten slotte verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit. Ruim 9 op de 10 vrouwen voelt dat hun huid gevoed wordt. Hij voelt steviger aan, ervaart 72%.
[image name=HEMAdagcremes format=629 align=left left=5 right=5]

Minder rimpels?
Joke (65) was een beetje teleurgesteld. Ze had verwacht dat rimpels en pigmentvlekken zouden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een crème die dat doet, moet helaas nog worden uitgevonden. 4 op de 5 vrouwen gaat de de Hello mirror guess my age dagcrème aanbevelen bij vriendinnen en collega’s! Bouwina (46) geeft aan dat bij haar de lijntjes toch wel wat verdwijnen. Bekijk haar mening hieronder in de video.

Benieuwd? HEMA hello mirror guess my age dagcrème 30+ kost €4,50, 40+ €5,50 en 60+ €6,50!
Lees hier meer over de HEMA dagcrèmes.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Anna Dijkema-brienesse
    Lijkt me iets om zeker te proberen