Iced Frappés van McDonald’s: je rijdt ervoor om

88 fijnproevers hebben voor ons de twee nieuwe ijskoffies van McDonald’s getest. De meerderheid van de vrouwen zou speciaal voor de Iced Frappés in de auto stappen richting het dichtstbijzijnde McDonald’s restaurant.

De nieuwste ster op de menukaart van McDonald’s is de Iced Frappé. De Iced Frappé Koffie Caramel is een luxe ijskoffie op basis van crushed ice, afgemaakt met room en karamelsaus. De Iced Frappé Koffie Mokka heeft chocoladesaus als topping. In de smaaktest heeft Koffie Caramel een lichte voorsprong met een gemiddeld rapportcijfer 7,5. De smaak Koffie Mokka scoort gemiddeld een 7,2. “Het is een geweldige ijskoffie!”, vindt Lisette (30) “Ziet er lekker uit”, zegt Daniëlle (27). “Het is een product dat gezien mag worden.” [image name=vijf format=160 align=left left=5 right=5]

Lekkerder dan andere iced coffees
Bijna 6 op de 10 vrouwen vinden de Iced Frappé van McDonald's lekkerder dan de andere iced koffieproducten die ze kennen. “Intense smaak”, zegt Ayla (20). “Aan het einde hou je niet alleen ijs over maar nog echt een lekkere smaak. Perfecte koffie gewoon!” [image name=twee format=160 align=right left=5 right=5]

Ook met de prijs zit het goed: 59% van de testers vindt € 2,45 (small) en € 2,75 (medium) prima betaalbaar.

Tip!
Ons kritische testpanel heeft tot slot nog enkele suggesties. Annemarie (44) vindt het een lekker fris drankje, maar in het begin wel erg koud. Haar tip: “Even laten staan en als de ijsklontjes eruit zijn, perfect!” Marjon (18) vindt de Iced Frappé aan de zoete kant. “Iets minder suiker is ook gewoon nog lekker.”

‘Omrij-koffie’[image name=drie format=160 align=left left=5 right=5]
Een meerderheid van de vrouwen is echter zo’n fan dat ze er zelfs speciaal voor naar McDonald’s zou rijden. Bij voorkeur in de middag, want dat is voor driekwart van de vrouwen met beste moment van de dag om van een Iced Frappé te genieten.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Mijn vrouw en ik zijn liefhebbers van ice coffy varianten, en inderdaad , komen we een McDonald's tegen , kunnen we meestal niet doorrijden zonder eerst even een iced frappes te gaan halen! Heerlijk! maar ik zou graag nog eens mijn mond willen strelen en een nog betere beoordeling willen geven!
  • Julia Minnema
    Was echt Super lekker
  • Carola Wrekenhorst
    Mmmmmm de mokka-variant is zo ongelooflijk lekker.....! Persoonlijk hou ik niet van karamel, dus die heb ik nog niet geprobeerd, maar voor de mokka Iced Frappé rij ik inderdaad een stukje om, of erger nog-> ik laat mijn man er eentje voor me halen :-)
  • De karamel hebben we zelf al getest en die is echt lekker. Vooral de slagroom met karamelsaus is heerlijk om zo weg te lepelen.