Identity Games: leuk, leerzaam en af en toe ronduit hilarisch

De winterse, knusse maanden komen eraan. Tablet en tv uit, het is tijd voor spelletjes! 55 kinderen hebben vier spellen van Identity Games voor ons getest. Alle vier gooien ze hoge ogen.
[image name=nijntjestoelendans format=160 align=right left=5 right=5]

Topper is Magformers, 3D-constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Echt een aanrader, vinden alle (groot)ouders die dit spel met hun (klein)kind hebben gespeeld. “Het is een mooi, kleurrijk, creatief spel waarbij kinderen worden uitgedaagd”, zegt Kim (36). Ook de kinderen van Dennis (44) gingen er in op. “Ze leren 3D-inzicht te ontwikkelen en te bouwen.”

Pies en poep: altijd lachen
Het Poepspel is van een heel andere orde. Wie verliest speelt verder met een drol op zijn hoofd. “In het begin vonden ze het ontzettend leuk om te verliezen”, vertelt Ans (72). “Later wilden ze toch wel graag winnen en als eerste de kaarten gelegd hebben.” Het spel is hilarisch, maar ook leerzaam. “Logisch nadenken, snel reageren en volgordes onthouden”, Nicole (30). Bij Joke (59) aan tafel ging het er zo wild aan toe, dat ze de doos graag iets steviger ziet. “Gewoon eentje waarbij je de bovenkant over de onderkant schuift is steviger en net zo mooi".

[image name=logisch format=160 align=left left=5 right=12]             [image name=ontwikkelen format=160 align=centre left=5 right=0] [image name=tevredennijn format=160 align=right left=3 right=5]

Meteen verkocht
Alle ouders zouden het Woezel & Pip-spel ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’ aanbevelen bij anderen. “Het is een superleuk spel, zeker voor jonge kinderen en je kunt het zo lang laten duren als je zelf wilt”, zegt Diny (53). De kleine van Caroline (34) was direct verkocht. “De kaarten zijn vrolijk en meteen wilde ze er naar kijken, eraan voelen en er iets mee doen.”

[image name=poepspel format=160 align=left left=5 right=5]Even wachten!
"Bij het spel Nijntje Stoelendans moeten kinderen dingen herkennen door op het juiste plaatje te gaan staan”, legt Linda (34) uit. “Maar ze leren ook geduld te hebben: wachten tot het nieuwe muziekje gestart mocht worden, was soms best moeilijk.” De dochter van Susan (36) gaf direct haar eigen draai aan het spel. “Met de ronde kaarten hebben we gedaan dat ze de bal moest zoeken en dat vindt ze leuk, maar de dierenkaarten die ze moet nadoen vindt ze helemaal geweldig!" 

                                                     [image name=gemiddeld format=160 align=centre left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Tjikkie Elzinga
    Ik heb met onze kleinkinderen het Pip en Woezel spel ik zie ik zie wat jij niet ziet getest en klein en groot vond het een leuk gezellig spel, meer voor de kleintjes natuurlijk, maar de grotere kinderen vanaf 10 jaar hebben ook meegespeeld en vindt het leuk om te zien dat andere ouders en grootouders met de kinderen het ook zo hebben gevonden. goede score. Ook leuk om te zien hoe de andere spellen gescoord hebben.
  • Will Langenberg
    Gewoon afwachten en volhouden. Het zal vast een keer gebeuren.
  • Esther Stitselaar
    jammer dat ik nooit verkozen word om iets te testen en ook nooit iets win,