JAN pannenkoeken. ‘Zelf gebakken?’

JAN pannenkoeken vonden gretig aftrek op Margriet Winter Fair. Net zo lekker als zelfgemaakte? De testers vinden van wel.
[image name=lekker format=160 align=right left=5 right=5]
Bezoekers van Margriet Winter Fair konden elke dag een nieuw product testen en beoordelen. Op zaterdag 14 november waren dit de kant en klare pannenkoeken van JAN. 944 fijnproevers kwamen op de geur af en gaven hun mening. Bijna alle testers eten minimaal eens per half jaar pannenkoeken; ruim de helft eet wel eens kant-en-klare pannenkoeken.

Lekkerder dan verwacht
Ze smaken zoals je ze zelf zou maken, zo luidt de slogan van JAN pannenkoeken. Dat is nogal een uitspraak. Maar Marion (56) is het hiermee eens. “Het smaakt als een zelfgebakken pannenkoek.” Christel (57) vindt haar pannenkoek zelfs lekkerder dan verwacht. “Niet verwacht dat kant en klare pannenkoeken zo lekker kunnen zijn.” Linda (23) niet: “Ik vind de zelfgemaakte toch lekkerder van structuur en smaak.”

Gemiddelde score: 7,7
Bij ruim negen op de tien testers voldoen JAN pannenkoeken aan de verwachtingen of overtreffen deze. Ze vinden de pannenkoek heerlijk van smaak en geven hem gemiddeld het rapportcijfer 7,7.
[image name=jolanda format=160 align=left left=0 right=5]
Negen van de tien testers zouden JAN pannenkoeken aanbevelen bij anderen en gaan ze ook zelf nog een keer kopen. Als zelfgebakken pannenkoeken de voorkeur hebben maar de tijd hiervoor ontbreekt, dan zijn de pannenkoeken van JAN een prima alternatief.

Op Margriet Winter Fair werden JAN pannenkoeken naturel getest. JAN maakt ook ander lekkers; zoals spek- en meergranenpannenkoeken, poffertjes en American pancakes. Je vindt ze in de koeling van de supermarkt.

Meer lezen over JAN? Bekijk de website!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Cissy Bosson
    ik persoonlijk vind de poffertjes van Jan lekkerder
  • Cathy Brouwer
    Ze waren idd heerlijk!