Het hele jaar barbecueën? Dat kan! Test nu de Joya tafelbarbecue

Om het plezier en genot dat we ‘s zomers aan barbecueën beleven niet tot een paar zonnige maanden te beperken, kun je nu de Joya testen. Ook na de zomer is er vast wel een mooie gelegenheid waarbij de grill weer aan kan! De Joya barbecue van Barbecook vervolgt zijn reis! Na vele tafels, gerechten en unieke gezelschappen gezien te hebben, is hij op zoek naar nieuwe ervaringen. Heb jij een schrijftalent, gevoel voor fotografie en vind je het leuk om je mening te geven? Dan is dit blogpanel zeker iets voor jou! Meld je aan als gastheer of gastvrouw!

Met Joya wordt barbecueën heel makkelijk. Door zijn easy 'Grilltabs’ hoef je namelijk niet te knoeien met houtskoolzakken en bovendien is hij handig in onderhoud. Door z’n ideale formaat is hij snel en makkelijk inzetbaar: thuis, bij vrienden, in een andere stad, op het strand? Heb jij zin in een zomerse barbecue en vind je het daarnaast leuk om een verslag te schrijven? Meld je aan voor het Joya Journey blogpanel!

Lees onderstaande goed door

Wat verwachten we van jou:

  • Dat je tussen 20 oktober en 19 november een barbecue organiseert voor een leuk gezelschap op (het liefst) een originele locatie of voor een bijzondere gelegenheid.
  • Dat je tijdens deze barbecue een culinair recept bereidt.
  • Na de barbecue ontvangen wij van jou een verslag en een kwalitatieve fotorapportage van jouw Joya Journey.
  • Deze zal vervolgens op joyajourney.nl en vrouwonline.nl geplaatst kunnen worden*. Zie hoe andere testers je al zijn voorgegaan!

Wat kun je van ons verwachten:

  • Tussen 14 en 17 oktober hoor je telefonisch of je bent geselecteerd als gastheer of gastvrouw.
  • Rond 20 oktober wordt de barbecue naar je opgestuurd en gaat de blogperiode direct van start.
  • T/m woensdag 19 november krijg je de tijd om jouw Joya Journey uit te voeren en in de tussentijd ontvang je van ons een vragenlijst die uiteindelijk jouw verslag zal vormen. 
  • Uiterlijk woensdag 19 november ontvangen wij jouw verslag inclusief kwalitatieve fotorapportage.
  • Heb jij jouw verslag compleet gemaakt, dàn mag jij de barbecue houden!**

* Niet alle verslagen zullen gebruikt worden. Maar het merendeel wel!
** In het geval er geen verslag en fotorapportage wordt opgestuurd binnen de gestelde termijn, zullen wij dit helaas via officiele wegen moeten rapporteren als verduistering.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!