Kabrita geitenmelk opvolgmelk wordt zeker gewaardeerd door het testpanel

Kabrita opvolgmelk is mild van smaak en gemaakt van licht verteerbare geitenmelk. Verreweg de meeste ouders die dit vernieuwende product hebben getest, zijn er tevreden over.

Maar 37% van de deelnemers wist van het bestaan van opvolgmelk op basis van geitenmelk. Dát het bestaat, daar zijn ze blij mee. 97% vindt het fijn dat er nu ook een alternatief is voor koemelk opvolgmelk, dat de natuurlijke voordelen van geitenmelk biedt.

"Goede smaak, goede samenstelling"
96% van de ouders die hun kindje Kabrita opvolgmelk hebben gegeven, is er tevreden over. ‘Bijna alles was positief’, zegt Janneke (33), één van de 76 ouders die aan de test hebben meegedaan en hun beoordeling hebben gegeven. ‘Mijn dochter accepteerde het direct waardoor de smaak wel goed moet zijn, de ingrediëntenlijst was goed – in vergelijking met andere merken – en het doseren gaat makkelijk door het formaat van het doseerlepeltje’.

"Beter voor mijn kindje"
Bijna twee derde heeft het gevoel dat hun kleintje het beter doet op Kabrita dan op andere opvolgmelk. ‘Mijn dochtertje reageerde super op deze voeding!’, zegt Jessica (28). Ook het acht maanden oude zoontje van Nurcihan (36) slaapt nu ‘s nachts lekker door. 

Lisette (33) vindt het prijsverschil te groot om over te stappen op Kabrita, omdat haar zoon ook koemelk lekker vindt. De meeste moeders (96%) zijn wél bereid om meer te betalen voor Kabrita, als hun kindje daar baat bij heeft. De kwaliteit, de samenstelling en de verteerbaarheid zijn voor hen doorslaggevend in hun keuze voor een opvolgmelk.

Blije baby’s
Twee derde van de deelnemende moeders wil Kabrita (waarschijnlijk) in de toekomst blijven gebruiken. Omdat, zoals Roos (35) het zo mooi zegt, ‘een vrolijke glimlach na de fles goud waard is, en in sommige gevallen een goeie poepluier ook…’

Nieuwsgierig naar Kabrita? Lees meer over het product op www.kabrita.com.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Joyce Hoekstra
    Wij hebben ook mee getest, maar helaas was ik net te laat voor het invullen van de enquete. Ook onze dochter heeft Kabrita met smaak gedronken en leek zich er erg goed bij te voelen. De overgang vanaf borstvoeding naar geitenmelk was zo gemaakt!