Lekker ding, die nieuwe Peugeot 108

Irene (40) en Claudia (51) hebben op uitnodiging van hettestpanel.nl de nieuwe Peugeot 108 getest. Ze zouden hun huidige auto er graag voor inruilen.

Claudia en haar testauto waren een week lang onafscheidelijk. Ze heeft hem bijna overal voor gebruikt: een etentje, stappen, shoppen, golfen en de boodschappen. Ook de Peugeot 108 van Irene heeft heel wat kilometers gemaakt. “Hij rijdt heerlijk en stuurt lekker licht”, zegt ze. “Ook als je 120 kilometer per uur op de snelweg rijdt, rijdt hij nog lekker. Geen geschud of veel herrie.”

Eye catcher
Claudia vindt het een mooie, elegante auto. “Ik vind de buitenkant stoer en het open dakje is echt een toevoeging”, zegt ze. “De velgen zijn mooi en vijfdeurs is zeer fijn. Van binnen is het touchscreen in het midden van het dashboard een mooie eyecatcher. Ook de kilometerteller is mooi en overzichtelijk.”

Ook Irene vindt de auto chic en elegant. “En leuk dat je hem zelf kan personaliseren.” Beide testers zijn hier enthousiast over. Als ze de auto zouden aanschaffen, zouden ze de kleuren, materialen en exclusieve details helemaal aan hun eigen smaak aanpassen.

Slimme technologie
De nieuwe Peugeot 108 is voorzien van technologie die het rijden makkelijker en comfortabeler maakt. Irene vindt de achteruitrijcamera zeer praktisch, onder meer bij het parkeren. Lane Departure Warning System zorgt ervoor dat je niet gaat slingeren, bijvoorbeeld oor vermoeidheid of afleiding. En dankzij Active City Brake blijven voorliggers altijd veilig op afstand, bijvoorbeeld in de file of drukte in de stad.

Lekker zuinig
Beide dames vinden het goed dat de Peugeot 108 zo zuinig rijdt. Dat komt vooral door de zuinige motor. “Fijn ook dat er aangegeven wordt wanneer je moet schakelen”, zegt Irene.

Al met al krijg je met de nieuwe Peugeot 108 méér dan waar voor je geld, vinden beide testers. “Een hele fijne auto!” zegt Irene. “Vol met technische snufjes, ruimte en comfort. Kinderwagen paste in de kofferbak en ook de Maxi-Cosi kon ik prima kwijt op de achterbank. Een heerlijke auto, echt een aanrader.” Voor volwassenen is het achterin misschien een beetje krap, vindt Claudia. Toch heeft de nieuwe Peugeot 108 een prima prijs-kwaliteitverhouding, vindt ze. Ze zou haar huidige auto er graag voor inruilen. Zelf benieuwd en een kijkje nemen? Klik dan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Sonja Schenkels-vink
    Ik zou graag met die wagen willen rijden met de kids en klein kinderen onderweg mooiste beproeving of het werkt zo als ik graag zou willen ..dus is eer om hem te testen . Vriendelijke groeten Sonja
  • Sonja Schenkels-vink
    Ik zou graag met die wagen willen rijden met de kids en klein kinderen onderweg mooiste beproeving of het werkt zo als ik graag zou willen ..dus is eer om hem te testen . Vriendelijke groeten Sonja
  • Gea Veurink
    ik zou ook best eens een nieuwe auto willen ontvangen zo dat ik jaren zonder problemen kan blijven rijden moet veel ziekenhuis bezoeken af leggen door mijn handicap en moet ook vaak met mijn moeder naar het ziekenhuis ben haar mantelzorgster leef van een kleine uitkering en met een nieuwe auto zou ik mij geen zorgen hoeven te maken dat ik onder weg met pech kom te staan . maar ja dit geluk is niet voor mij weg gelegd je ziet het veel op tv bij hart van nederland dat mensen door een garage bedrijf een mooie nieuwe auto krijgen aan geboden dat is met 1 weer reclame voor deze garage ik zou als ik gratis een auto zou ontvangen best reclame op de auto willen hebben met de naam van de garage of het bedrijf die hem aan mij zou schenken geen problemen en mond op mond reclame doet ook hier iets aan toch het zal wel een droom blijven voor mij zal wel nooit een nieuwe auto ontvangen