Leuk nieuws: hettestpanel.nl staat op Margriet Winter Fair om live testpanels uit te voeren!

Eerder hebben jullie kunnen lezen wanneer we zijn gestart en wie er in het vaste team van hettestpanel.nl zitten. Na 2,5 jaar testpanels en onderzoeken via onze site introduceren we nu iets nieuws; live producten testen op Margriet Winter Fair!

Margriet Winter Fair 2015 vindt plaats van 13 t/m 19 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Hettestpanel.nl zal daar te vinden zijn met een stand van maar liefst 100 vierkante meter! 7 dagen lang hebben wij iedere dag een ander product wat we laten testen in onze stand. Je geeft je op de stand op, test het product en laat ook direct via laptops daar jouw mening achter. We hebben er veel zin in en zullen jullie in de aanloop hiervan op de hoogte te houden. Natuurlijk hopen we jullie ook daar te ontmoeten! Heb je nog geen tickets, bestel deze dan hier!

Daarnaast hebben we nog meer: twee nieuwe gezichten op de redactie! Rosanne is onze nieuwe stagiaire, zij zal hier zijn tot februari. Nanda is met zwangerschapsverlof en tot zij terug is, zal Wies haar plaats innemen als onderzoekster van het team.

Tijdens Margriet Winter Fair zullen wij, de redactie van hettestpanel.nl, aanwezig zijn op de stand. Daarom stellen we onszelf hier graag nog een keer aan jullie voor!

Zien we jullie op Margriet Winter Fair?

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Riet
  wij komen zeker bij jullie langs en willen dan ook graag testen.
 • Riet
  wij komen zeker bij jullie langs en willen dan ook graag testen.
 • nancy
  Aaahh staan jullie niet in rdam??
 • Ineke
  Ik hoop dat ik de kaartjes mag winnen!!
 • Anne
  Ziet er zeer gezellig uit!!!
 • Veronie
  Geweldig leuk is de Margriet Winter Fair, leuk dat jullie van de partij zijn.