"Deze MAGGI Bouillon is de lekkerste die ik tot nu toe geprobeerd heb"

In de nieuwe bouillonblokjes van MAGGI zijn de kruiden en specerijen duidelijk te herkennen, vindt ons testpanel. De bouillon is vol van smaak en makkelijk te verwerken.

De nieuwe MAGGI Bouillon biedt de vertrouwde smaak van MAGGI Bouillon, maar dan met herkenbare kruiden en specerijen. Een slimme vondst van MAGGI, want alle 87 testers zijn er blij mee. ‘De Maggi bouillonblokjes geven een lekkere smaak aan de gerechten. Door het gebruik van andere ingrediënten is de smaak van de bouillonblokjes niet overheersend maar brengen ze de andere smaken mooi samen’, zegt Denise (40).

Vol van smaak
9 op de 10 testers zijn (zeer) tevreden over de smaak van de nieuwe MAGGI Bouillon. ‘Deze bouillonblokjes zijn de lekkerste die ik tot nu toe geprobeerd heb’, zegt Sam (42), die geen andere meer wil. Ook Carla (48) merkt het verschil: ‘De smaak is krachtig en voegt echt iets toe aan de maaltijd.’

Makkelijk te verwerken
Ook de textuur van de bouillon valt bij 9 op de 10 testers in de smaak. ‘De blokjes zijn makkelijk te verwerken en lossen makkelijk op’, zegt Miranda (47). ‘En ze kruimelen handig boven bijvoorbeeld de rijst en de couscous, waardoor ze beter en sneller worden opgenomen.’

99% vindt dat MAGGI Bouillon de beste basis biedt voor elk gerecht. ‘Omdat het een goede smaak heeft en gerechten smaak geeft, hierdoor hoef je daar geen extra zout of kruiden aan toe te voegen', vindt Nelly (51).

Perfecte basis voor... ja, waarvoor eigenlijk niet?
9 op de 10 vrouwen vindt dat MAGGI Bouillon hen inspireert om creatief te experimenteren in de keuken. Dat blijkt uit de enorme variëteit aan gerechten die het testpanel met de bouillon heeft bereid. Van stamppotjes, soepen en sauzen tot viscurry, stoofpannetjes, moussaka en risotto. Corine (45) vindt MAGGI Bouillon een goed en vertrouwd product dat standaard tot haar voorraad behoord: 'Ik leer mijn kinderen om hiermee van alles te bereiden.'

Tanja (53) zou het fijn vinden als er meer smaken bouillon zouden zijn, met extra laurier bijvoorbeeld en voor vis en wild in het herfstseizoen. Al met al zou 98% van de testers MAGGI Bouillon aanbevelen bij andere keukenprinsen en -prinsessen. Altijd handig om op voorraad te hebben.

Wil je MAGGI Bouillon zelf gratis proberen? Vanaf donderdag 15 december 2016 kun je via SCOUPY het aankoopbedrag terug ontvangen na het uploaden van je kassabon. Lees hier meer!

Lees meer over MAGGI Bouillon

Helaas je kunt niet meer deelnemen!