Marie Claire testpanel: Rituals Skin Care voor een egale huid

Absolute must voor een stralend voorkomen: een egale huid. En die krijg je met de serums en crèmes uit de Advanced Botanical Skin Care lijn van Rituals. Wil jij het vier weken proberen? Meld je nu aan voor Marie Claire’s testpanel.

Rituals Skin Care proberen?
een frisse huid in twee stappen:
1 Skin Energy Serum
Sprankelend, ultra-geconcentreerd Anti-Aging serum dat zorgt voor een stralend egale huid en fijne lijntjes helpt verminderen. (30 ml.€ 32,50) Gebruik: ‘s ochtends en ‘s avonds op gezicht en hals, onder je dag- of nachtcrème.

2 Essential Anti-Aging Day cream SPF 15
De revitaliserende botanische extracten in deze crème helpen de verschijning van fijne lijntjes te verminderen voor een onberispelijk mooie huid. (50 ml. € 29,50) Gebruik: ’s ochtends – na het Skin Energy Serum – aanbrengen op een zorgvuldig gereinigde huid.

Advanced Botanical Skin Care
Rituals introduceert een complete huidverzorging op basis van botanische extracten. De meest geavanceerde technologieën hebben een reeks van 27 producten opgeleverd voor het verzorgen en voeden van iedere huid, op elke leeftijd en met elke levensstijl. Het is simpel, je kiest een lijn die past bij jouw huidtype, leeftijd en lifestyle: Cleansing, Sensitive, Hydrating, Anti-aging, Anti-wrinkle, en daarmee stel je jouw persoonlijke beautyplan samen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • berrin
  Ik mag het testen ! Heb het nu al een paar weken, erg fijne product.
 • Thea
  Ook ik kreeg een mail om me aan te melden, daarna de melding dat deelnemen niet mogelijk is omdat de aanmelding tot 21 juli mogelijk was. Er gaat dus inderdaad iets fout
 • Gerda
  Ik kreeg en mail vandaag dat ik deel kon nemen en ik wil me aanmelden en nu wordt er gezegd dat ik niet meer deel kan nemen Is dit soms een foutje?
  • petra
   Ja ik kreeg ook een mailtje maar kanniet meer deelnemen
 • Hier zou ik graag aan deelnemen. Bij mij beginnen de fijne lijntjes pas "door te komen", dus dat zou ideaal zijn!
 • charly
  Ben erg benieuwd naar de skincare! Ik ben tot nu toe alleen bekend met de handscrub die ik gekregen heb en de geurstokjes :) die zijn heeerlijk!
 • Ineke
  Die tijd heb ik al een paar jaar achter me.