Meedoen aan het internetonderzoek

Welke rol speelt het internet in jouw leven? Dat willen we bij Sanoma graag weten om onze websites nog beter te laten aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt. Wij proberen je namelijk alleen te voorzien in websites en advertenties waar jij op zit te wachten. Wil jij daarom meedoen aan ons internetonderzoek? Meedoen is heel eenvoudig. Én het levert je ook nog iets op: VoordeelPunten! Heel veel Voordeelpunten!Hettestpanel.nl heeft te weinig betrouwbare onderzoeksgegevens over internetgebruik. Hoe belangrijk is het om producten te vergelijken en ervaringen van anderen te lezen? Hebben advertenties invloed bij het kopen van producten? Jij kunt ons helpen om op deze vragen een antwoord te vinden. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we onze websites beter maken, zodat deze nog meer aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt.Waarom ik?Je bent, als trouwe deelnemer aan hettestpanel.nl, iemand die graag meewerkt aan vernieuwend onderzoek. Daarom doen we ook nu een beroep op jou.

Meedoen is heel eenvoudigKlik op DOE MEE wanneer je interesse hebt om mee te doen. Je ontvangt volgende week een mail met daarin een persoonlijk link waarmee je programma op je computer/laptop, tablet en/of smartphone. Dit programma houdt bij welke websites je bezoekt en welke apps je mogelijk opent en sluit op je mobiel. Je kunt het programma op ieder gewenst moment pauzeren en uiteraard ook weer verwijderen.

Ontvang 105 voordeelpuntenAls dank voor jouw deelname ontvang je VoordeelPunten, t.w.v. 25 euro korting, die je kunt inleveren bij Voordeelsparen.nl:
• 5 punten voor het downloaden en installeren van de software op je computer/laptop
• 20 punten als je daarnaast het programma óók koppelt aan jouw tablet of smartphone
• 20 punten voor iedere maand dat je meedoet
• 40 extra punten als je meedoet t/m 31 december 2014
Je kunt dus t/m 31 december 2014 in totaal 105 VoordeelPunten sparen, wat een waarde heeft van €25,- korting. Trakteer jezelf dus aan het einde van het jaar op een leuk cadeau uit de spaarshop van VoordeelSparen*.*niet in te wisselen tegen geld

Hoe installeer je de applicatie?

Installatie is eenvoudig. Nadat je geklikt hebt op de persoonlijke link uit de e-mail, volgt een installatieprogramma.
1. Lees de algemene voorwaarden
2. Selecteer welke apparaten je koppelt aan het programma
3. Doorloop de twee stappen en download het programma (de applicatie)

Kom je er niet uit? Bekijk hier alle stappen in afbeeldingen

Veelgestelde vragen

Wat wordt er precies gemeten?
Er wordt gemeten welke websites je bezoekt, welke zoektermen je gebruikt en welke advertenties je ziet. Daarnaast registreert het programma welke apps je op je telefoon opent. Wat je binnen een app doet, wordt buiten beschouwing gelaten. Wachtwoorden en andere informatie die je invult, worden niet geregistreerd en zijn volledig beschermd. Wil je dat bepaalde websites niet worden meegenomen in het onderzoek, dan kun je het programma zeer eenvoudig pauzeren.

Hoe zit het met mijn privacy?
De gegevens die we verzamelen worden geanalyseerd door Sanoma Digital en vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat de verzamelde data op geen enkele wijze wordt doorverkocht aan andere partijen. Je leest er alles over in de privacy verklaring.

Wat merk ik van het programma?
Niets. Het draait op de achtergrond en heeft geen effect op de laadtijd van websites of de snelheid van je computer. Bovenin het beeldscherm is een icoontje zichtbaar, dat aangeeft dat het programma aan staat.

Kan ik het programma verwijderen?
Ja, dat kan te allen tijden. Je kunt het programma tijdelijk pauzeren en volledig verwijderen.

Wanneer ontvang ik de Voordeelpunten?
Iedere laatste dag van de maand ontvang je een mailing met de voordeelpunten die jij verdiend hebt.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Redactie
  Helaas is de persoonlijke installatielink bij sommige van jullie in de mailing niet zichtbaar geweest. Onze excuses daarvoor! Heb je de mail nog bij de hand? Gebruik dan de tip van Monique en klik op: "Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken." Je ziet nogmaals de mail, maar dit keer mét link. Heb je de mail niet meer en wil je wel meedoen? Stuur dan een mail naar info@hettestpanel.nl. Wij sturen je de persoonlijke link nogmaals toe. Groeten de Redactie!
 • Viola Pitstra
  bedankt Moniquw Reubseat-Wouters, gelukt nu
 • Monique Reubsaet - Wouters
  Als jullie bovenaan de mail klikken op: "Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken." Daar staat wel een werkende link in. ?
 • Evelyne Verschuren
  Ik wil wel meedoen, interessant lijkt me, maar dan wel even wachten op de link??
 • Samantha Den Brave
  Ik heb dit via GfK al een keer gedaan, het is behoorlijk onhadig, vooral op je mobiel/ tablet, gebruikt ontzettend veel batterij en als op je op 3G/ 4G zit gaan je MBs er ook snel vandoor door deze leuke app
 • Angelique Wijma
  ik vind dit toch eng hoor met al die gaten in beveiligingen, ik doe hier niet aan mee
 • Esther Wezenberg
  als je op Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken. boven aan de email klikt dan kom je wel op de persoonlijke link
 • Sonja Maul
  Om hieraan mee te doen moet ik de software natuurlijk ook ergens kunnen downloaden. Kan geen link vinden en volgens mij hebben er meer dit probleem, als ik de commentaren lees ? Dus stuur mij de link, en je mag naar mijn surfgedrag kijken. Ik vertrouw er wel op dat die software geen ‘rare’ dingen doet ?
 • Priscilla Driessen
  Link werkt niet hoe kan je dan mee doen aan het onderzoek????????
 • Chris Dejong
  Kan (ook) de link niet vinden op mijn smartphone, dus niet install.
 • Karin De Leux
  Geen installatie link te bekennen, blij dat ik zo te lezen niet de enige ben!
 • marc van loock
  Vind in die mail nergens de link terug !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Is eraf gevallen denk ik !!!!!!!!!!!!!!
 • Enya Akkerman
  Er staat geen installatielink in de email. Lekker handig!!
 • Nuwa El Amraoui
  Ik doe hier ook niet aan mee. Ben toch gehecht aan men privacy. Vind dit maar creepy.
 • Link in de mail doet het jammer genoeg niet
  • Enya Akkerman
   Geen goed begin van het onderzoek... Als ze niet eens een werkende link kunnen sturen...
 • anneke klok
  Geen probleem om dit te installeren, maar dan moet de link wel in beeld zijn en dat gebeurt niet! Zal ook een replay sturen.
  • Nicky Spijkers
   Heb het zelfde probleem
 • anneke klok
  Geen probleem om dit te installeren, maar dan moet de link wel in beeld zijn en dat gebeurt niet! Zal ook een replay sturen.
  • Redactie
   Beste Anneke, Onze excuses! Heb je de mail nog bij de hand? Klik op: "Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken." Je ziet nogmaals de mail, maar dit keer mét link. Heb je de mail niet meer en wil je wel meedoen? Stuur dan een mail naar info@hettestpanel.nl. Wij sturen je de persoonlijke link nogmaals toe. Groeten de Redactie!
 • Edgar B Dirkse Vd Heuvel
  Hier doe ik niet aan mee. Ik wil geen software installeren. Ken het van familie en vrienden en vind het nogal irritant hoe de software in beeld komt.
 • Tanny Kluijfhout
  Ik durf het niet!! Je weet maar nooit hoe dit gaat lopen!
  • Redactie
   Beste Tanny, Het is niet verplicht om deel te nemen, maar we kunnen je verzekeren dat de gegevens vertrouwelijk behandeld worden. Groet, de Redactie!