Meer dan de helft van de testers raadt Pickwick Herbal Goodness aan!

Onlangs hebben we 250 dames geselecteerd om Pickwick Herbal Goodness te testen.Dit zijn kruidenmelanges die ontwikkeld zijn om je nét dat steuntje in de rug geven en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende varianten.

We hebben 50 personen ieder één smaak laten testen; Slaap lekker, Weerstand, Passie & Liefde, Concentratie en Spijsvertering. 78% van de testers vond het product tamelijk tot erg goed! De werking van het product was per variant verschillend, zie hier de opvallendste uitkomsten.

Concentratie
Pickwick Herbal Goodness Concentratie wordt vooral aangeraden om te nuttigen tijdens het ontbijt of na de lunch. Het oordeel over de werking was over het algemeen positief.
Ik merkte dat ik alert en gefocust ben na het drinken van de thee.

Slaap lekker
Over de Slaap lekker variant waren de meningen verdeeld, het grootste gedeelte was positief.
Mijn probleem was dat ik altijd moeite had om in slaap te komen. Ook al zat ik te gapen op de bank, toch duurde het normaliter lang voor ik in slaap kon vallen. Met Pickwick val ik nu sneller in slaap. Volgens mijn man slaap ik ook rustiger.”

Passie & Liefde
Herbal Goodness Passie & Liefde wordt vooral aangeraden om s ’avonds na de maaltijd en voor het slapen gaan te drinken. 76% van de testers was tevreden.
“Ik vond de variant Liefde en Passie die ik getest heb erg lekker, maar ook leuk! Ik heb het doosje aan mijn vriend gegeven en we hebben er samen een bakje thee van gedronken. Ruikt echt lekker! En super leuke naam! :)”

Spijsvertering
59% van de testers van Herbal Goodness Spijsvertering was enthousiast over de werking van het product. 93% gaf als eindoordeel tamelijk tot zeer goed aan!
“ik voel me erg goed sinds ik die thee drink en heb geen last meer van een opgeblazen gevoel.”

Weerstand
Over de laatste variant, Herbal Goodness Weerstand,  was 78% van de testers positief.
“Ik voelde me er fitter door en heb minder buikpijn. Als ik hier een kopje van drink voor het slapengaan slaap ik als een roos. Heerlijke thee!”

Suggesties
Ook hebben we gevraagd welke thee de testers nog missen in het assortiment. Hier kwamen onder andere de volgende suggesties uit:
“Een ontbijtthee: voor de niet-koffiedrinkers.”
“Misschien een meditatie thee...”
“Afslank thee”

Uiteraard hebben we deze suggesties gedeeld met Pickwick, dus wie weet vinden we deze smaken binnenkort in de schappen!

Benieuwd naar meer
Ben jij benieuwd naar de nieuwste smaken of acties van Pickwick, kijk dan snel op de site.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ciska Albers Spierings
  Ik heb niet via jullie getest, maar als theefanaat kon ik het niet laten ;) Spijsvertering en slaap lekker vind ik allebei erg lekker. Liefde en passie is heerlijk zoet en fruitig.
 • Joyce Simon
  Liefde en passie is gewoon hemels. Lekker bij een passie en liefde broodje van Albert heijn
 • Isa Wolf
  Ik zou het wel graag willen testen
 • Jeanne Smeets
  ik zou ook graag artikelen willen teste, gelijk wat het is
 • Kirsten Steins
  Was helaas niet uitgekozen, maar heb zelf de concentratie + passie & liefde gekocht. Vond de concentratie thee heerlijk. Maar de liefde & passie is not my cup of tea.
 • Hoedje Ochan
  Ik mocht passie en liefde testen. Was echt heerlijk!
 • Ik had me ook aangemeld voor het testpanel maar helaas heb ik niets gehoord, ook niet dat ik het niet geworden ben. Zelf wel getest en de spijsvertering en slaap lekker variant bevallen erg goed!
 • Ik had me ook aangemeld voor het testpanel maar helaas heb ik niets gehoord, ook niet dat ik het niet geworden ben. Zelf wel getest en de spijsvertering en slaap lekker variant bevallen erg goed!
 • Marjo Dijkhof
  Ik ben gek op kruidenthee en heb deze theesoorten zelf getest. Spijsvertering, slaap lekker en weerstand zijn mijn favorieten.
 • Petra Van Der Veen
  Ik wou graag mee doen, maar ik zie het te laat. jammer
  • Nou nee heb wel gereageerd maar krijg steeds geknoei met de site van tespanel , Ik zit er over te denken om mijzelf maar uit telaten schrijven want ik heb nog niet ene keer de kans gekregen om te mogen testen balennnnnnnnnnnn
 • Lisai Jung
  Het doet goed om de reacties te lezen, ik ben nu wel heel benieuwd naar Slaap lekker! Toch maar even een pakje halen!
  • slaap lekker thee is ontspannend en rustgevend
  • Stefano Maree
   ik vind thee heerlijk dus alle thee soorten uitproberen en een oordeel er over geven
  • Carla Van Rijswijk
   Nou ben helemaal in voor de test! Nu nog proefen.....