Meld je aan voor het Volkswagen GTE Event. Ervaar elektrisch rijden in de plug-in hybride Volkswagen: de Golf GTE.

De Golf GTE is de eerste plug-in hybride van Volkswagen, waarmee elektrisch rijden zonder beperkingen mogelijk is. De Golf GTE wordt vanwege het sportieve karakter gepositioneerd tussen zijn sportieve broers, de GTI en de GTD. Snelle prestaties en een mooi ‘GTI’ design gaan hand in hand met oog voor het milieu en een bijzonder lage uitstoot. Daardoor geniet de zakelijke rijder naast sportieve rijprestaties ook van slechts 7% bijtelling.Ervaar nu de Golf GTE zelf! Op 6 maart nodigen wij namelijk 20 mannen en vrouwen uit om de Volkswagen Golf GTE te proberen op het Volkswagen GTE Event op het Vliegveld Twente.

Hoe ziet de dag eruit?
Het event begint met een ontvangst met welkomstwoord. Hierna zal er een presentatie worden gegeven over de Volkswagen Golf GTE. Natuurlijk kun je ook zelf rijden in een Golf GTE, zodat je het duurzame karakter en de sportieve eigenschappen goed kunt ervaren. Het rijden bestaat uit vier onderdelen:
    1. Rally
    2. Slalom
    3. Elandproef
    4. Dragrace

De complete dag is voorzien van catering.

Twee groepen
Het event duurt van 9.00 uur tot 17.30 uur, maar is opgesplitst in twee dagdelen: er is een ochtendgroep en een middaggroep. Afhankelijk van het type berijder (lease of particulier) dat je bent, delen we je in bij één van de twee dagdelen. Houd dus nog even de hele dag vrij.

Filmopname en interview
Tijdens het event zullen er foto's en filmopnames worden gemaakt om de dag en alle ervaringen vast te leggen, dit is onderdeel van dit testpanel. Pak jouw moment of fame!

Wil jij het Volkswagen GTE Event op vrijdag 6 maart bijwonen op het Vliegveld Twente en jouw ervaringen delen? Klik dan hieronder op ‘Doe mee’, vul de aanvullende vragen in en klik op voltooien. Wellicht nodigen we jou binnenkort uit!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Heel leuk, maar helaas. Als ik geen foto wil plaatsen kan ik niet mee doen. Dan niet. Ik blijf het vreemd vinden dat je aan sommige acties alleen mee kunt doen mits je een foto plaats..
  • Redactie
   Beste Chrissie, wij begrijpen dat volkomen! Voor dit testpanel zijn we inderdaad op zoek naar een diverse groep testers die het ook leuk vinden voor de camera over hun ervaringen te vertellen op de dag van het event en in de bladen te komen. Volgende keer beter met een ander testpanel. Met vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl
 • Irma
  Dat zou te gek zijn, wacht n.l. op de V.W. Passat GTE plug-in Hybride. mijn V.W.Passat heb ik al verkocht en rij nu zolang een Polo. kunnen we alvast de ultieme test doen !!!!
 • Hoe gaaf is dit! Ik heb rijles gehad in een Volkswagen en thuis reden we altijd Volkswagen. Of Audi, Mercedes of Mini. Lees: goed vergelijkingsmateriaal. Ikzelf sta wel open voor de aanschaf van een Plug-in Hybrid/Elektrische Auto :).
  • Bedankt, het was een zeer geslaagde dag! Goed voorzien van informatie, goed verzorgde catering, vriendelijk personeel en natuurlijk: goede auto's! De golf GTE reed heerlijk (ik vind hem comfortabeler dan de Polo BleuMotion); inderdaad vergelijkbaar met de GTI/GTD - maar dan de helft zo zuinig, bleek uit de tests. Goede wegligging. Het was voor mij de eerste keer in een automaat en ik ben helemaal verkocht. Ik ben benieuwd wanneer en in welke mate ik dit toppertje op straat zal tegenkomen. Hij ziet er namelijk ook gelikt uit.
  • Yay, een mail ontvamgen dat ik ben uitgekozen! Ik ben benieuwd, ik heb er zin in! Wie weet heeft de Golf GTE potentie :).