Melitta Cremio melkopschuimer “Top-product!”

8.6

Genieten van een lekkere kop koffie met melkschuim, zónder veel gedoe en aangekoekte pannetjes? Dertig testers probeerden de Melitta Cremio drie weken lang en zijn zonder uitzondering (zeer) tevreden! Meer dan de helft geeft de melkschuimer zelfs een 9 of een 10!

“Wat een fijn apparaat!” concludeert Angela (36). “Hij is compact, werkt snel en is makkelijk schoon te maken,” vult Eric (51) aan. Volgens de testers is het melkschuim van de Melitta Cremio goed stevig. Monique (54): “Ik maakte voorheen met de hand schuim voor de koffie, maar dit was meestal slap. Nu krijg ik echt stevig schuim waar zelfs een suikerklontje op blijft liggen.” En niet alleen de bovenste laag, maar álle melk wordt luchtig en opgeklopt, aldus Lily (37).

Uitvinding
Alle testers vinden de Melitta Cremio eenvoudig in gebruik. 9 van de 10 vindt hem makkelijk te reinigen en 93 % vindt dat je er voldoende melk tegelijkertijd mee kunt maken. Karin (41): “Ik had nog niet eerder een melkopschuimer gebruikt, maar wat een uitvinding! Ben er heel blij mee. Zo snel in gebruik dat je er prima een aantal koffieliefhebbers en warme chocolademelkfans mee kunt verrassen.”

Aanrader?
Zeker! Maar liefst 97% van de testers raadt vrienden, familie en kennissen de Melitta Cremio melkopschuimer aan. Ook een goed idee voor op het werk, vindt Hugo (36). Ilona (41): “Ik maakte nooit cappuccino’s of lattes voor visite, maar nu vraag ik júist of ze die willen.” Voor André (44) had een langer snoer de Melitta Cremio nóg praktischer gemaakt en volgens Eric (51) zou een schenktuitje het gebruik ook bevorderen. Cijfer? Al met al: een prachtige 8,6!

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas de deelname is nog niet geopend!