Menostril: Al na 2 tot 4 weken minder last van de overgang!

Minder last van opvliegers en zweten en een betere nachtrust. Welke vrouw in de overgang wil dat niet? Het testpanel is enthousiast en gaf Menostril overwegend een 8! ‘Het is minder heftig allemaal!’.

Als het aan ons testpanel ligt, krijgt Menostril bij hen een vaste plek in het medicijnkastje. De 171 vrouwen die het natuurlijke voedingssupplement tegen overgangsverschijnselen hebben uitgeprobeerd, zijn overwegend positief. Bij meer dan 58% namen de klachten af. Ze hadden minder last van opvliegers en ‘nachtzweten’, en minder slapeloosheid. De vrouwen voelen zich stabieler. “Het harde randje is eraf.”

Tevreden testers ervaren: 

“De opvliegers zijn naar mijn gevoel minder heftig dan ze waren."

“Ik val beter in slaap en slaap dieper, dus ik word weer uitgerust wakker.”

 “Ik transpireer ’s nachts minder.”

Verbetering al na 2 tot 4 weken
De testers namen 2 maanden lang één tablet per dag in, vóór het avondeten. De helft van de vrouwen heeft ook al eens andere producten tegen overgangsverschijnselen geprobeerd. Van hen geeft 62% aan dat zij een verschil voelden toen zij Menostril gingen gebruiken. Ruim een derde van de vrouwen (37%) merkte met Menostril al verbetering na 2 tot 4 weken.

Rapportcijfer 8
De vrouwen van het testpanel kregen overgangsklachten tussen hun 30e en 58e jaar. De gemiddelde leeftijd waarop bij hen de overgang begon, is 46 jaar. 62% van de vrouwen zou Menostril aanbevelen bij familie, vriendinnen en kennissen. Dat zij zo enthousiast zijn, blijkt ook uit het rapportcijfer dat zij Menostril geven: overwegend een 8!

Benieuwd of Menostril ook jou door de overgang helpt? Probeer het zelf. Het voedingssupplement is onder meer verkrijgbaar bij DA en DIO. Je kunt het ook online bestellen bij Menostril. Hier kun je ook testen óf je al in de overgang bent.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Lenie Molendijk
  heb het 2 maanden gebruikt en dacht: nu kan ik wel weer zonder! Maar nee hoor, ik heb het nu toch gauw gekocht, want na 1 weekje zonder miste ik het toch en kreeg ik weer veel meer opvliegers!
 • Willie Stolp van Ooijen
  Menostril werkt bij mij giganties heb geen opvliegers. Geen overmatige transpiratie. Ik was heel de dag nat van het zweet over heel mijn lichaam. Niet meer gejaagd onrustig. Slaap veel beter het is een topmiddel voor mij. Alleen jammer dat het niet vergoed wordt. Nadat het op was kwamen al die verschijnsels terug. En ook al kan ik het bijna niet betalen ik heb het toch gekocht want ik wil me niet meer zo voelen, ondanks dat het 33.90 per 2 mnd kost. Jammer dat het een voedings Suplement is wat niet in het pakket zit bij de zorgpakketen. Dat wordt dus sparen om het te bekostigen ik ben vandaag weer begonnen en hoop dat het weer snel helpt,want door dat zweten voel ik me erg vies en wordt ik ook weer rustiger en gezelliger voor mijn gezin.
 • Lijkt me geweldig, zweet me helemaal de blubber.
  • Sylvia Baars
   Zou het heel graag willen uit proberen heb al verschillende producten geprobeerd maar helaas geen resultaten
  • Jacqueline Van Der Schans
   Nou die wil ik zeker testen want ik slaap heel slecht steeds van die warme zweet opvliegers wordt er niet goed van en op de dag sta ik veel buiten zo warm heb ik het heb nu al ruim 3 jaar last van de overgang dus als mij dit help laat maar komen. Dokter zeg het moet gewoon uit je lichaam pppffff kan hij makkelijk zeggen want hij is een man.!!!!!!!
  • als dit een oplossing is dat zou geweldig zijn
  • Rianne De Rooij
   Zou dit mijn redding zijn .................?
  • Paula Van Den Broek Koenen
   ik ben45 en ik ben inderdaad ineens vt ene moment op t andere in een zwembad aan t veranderen,huilbuien pfff zou fantastisch zijn als dit helpen kan.
  • Marja Van Wanrooij
   6 jaar geleden heb ik borstkanker gehad en zijn mijn baarmoeder en eierstokken ontnomen.Ik ben heel heftig in de overgang gekomenen heb 5 jaar hormoontabletten moeten slikken. Ik heb van alles geprobeerd op natuurbasis maar zonder resultaat. Misschien dat dit medicijn verlichting kan brengen mits het zonder hormonen is want dat mag ik niet.
  • Hetty Schrier
   Inderdaad ik ook het is zeker deleeftijd