Met CB12 adem je zelfvertrouwen

Het mondwater en de kauwgom van CB12 zorgen voor een goede adem, twaalf uur lang. Negen op de tien testers voelen zich hierdoor zekerder.

[image name=zelfvertrouwen format=160 align=right left=5 right=0]Niets is zo vervelend als voortdurend het gevoel te hebben dat je adem niet fris ruikt. Zeker als je er graag goed verzorgd uitziet en een druk sociaal leven hebt. “Waanzinnig hoe CB12 slechte adem aanpakt”, zegt Camilla (21). “Je voelt je zo veel meer zelfverzekerd!” Camilla hoort bij de 91 procent van de 87 testers die zich zeker voelt met CB12. Ook bij Marleen (38) heeft CB12 effect: “Mijn adem werd beter en ik had niet zo'n nare zoete nasmaak als bij gewone kauwgom.”

Twaalf uur lang een goede adem
De mondspoeling en kauwgom zorgen voor een goede adem, twaalf uur lang. Dat komt door de formule op basis van de actieve ingrediënten zink en chloorhexidine, die onaangename geurtjes neutraliseert en voorkomt. De 87 mannen en vrouwen die de producten hebben getest, gebruikten CB12 mondspoeling ’s morgens en/of ’s avonds; de kauwgom is vooral voor tussendoor.

Werkt ongemerkt[image name=marc format=160 align=left left=0 right=5]
Bij één op de tien testers voldeed CB12 niet helemaal aan de verwachtingen. Casper (27) had meer boost verwacht. “Het neutraliseert wel alle smaakjes, maar geeft geen lekkere mint-nasmaak en dat mis ik een beetje.” Ook Marleen vond dat de kauwgomsmaak al snel weg was. Dan is het lastig om erop te vertrouwen dat de actieve ingrediënten toch hun werk doen. Want ook al proef je de mint-smaak niet meer, de werking is niet minder!

De CB12 mondspoeling (regular én mild) en CB12 boost kauwgom scoren gemiddeld een 8,1. Negen van de tien testers gaat CB12 aanbevelen bij vrienden, familie en/of collega's.
[image name=quotes format=629 align=left left=0 right=5]
Nieuwsgierig en meer weten over CB12? Je leest het hier.
 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Richard Ketelaar
    verfrissend voor op je werk , onderweg of gewoon thuis
  • Matthijs Vinke
    Verrassende uitslag, ik heb het product zelf getest en heb het product toch iets lager ingeschaald. Mooi om te zien dat ieders mening over een product anders kan zijn.