Moeite met wiskunde? Test StudySteps!

In het voortgezet onderwijs worstelen veel leerlingen met wiskunde. Door het beperkte aantal lesuren is er helaas niet altijd voldoende ruimte om in te spelen op de individuele behoeften. Gevolg: wiskunde wordt het minst leuke vak en het zelfvertrouwen daalt. Zonde… Laat daarom jouw kind nu kennismaken met StudySteps!

Nieuwe leer- en oefensite
Speciaal voor havo- en vwo-leerlingen in de onderbouw die moeite hebben met wiskunde is StudySteps ontwikkeld, de persoonlijke online wiskundetrainer die niet alleen feedback, tips en uitlegt geeft, maar ook complimenten uitdeelt. Met deze nieuwe leer- en oefensite krijgt de leerling de juiste oefeningen op zijn of haar niveau (sluiten aan op de door de Nederlandse overheid gestelde doelen) en alle basisvaardigheden stap voor stap onder knie. Komt de leerling er niet uit? Dan is er de wiskundecoach, die via chat of een videosessie kan bijstaan.

Individueel
StudySteps onderscheidt zich van andere online leer- en oefensites doordat het gericht is op het individu. Zo wordt er niet alleen gekeken naar het juiste antwoord, maar ook hoe de som gemaakt wordt. Daarnaast krijgt de leerling ook een duidelijk inzicht in zijn of haar vooruitgang en resultaten.

Testen?
Wil jij dat jouw kind als eerste deze nieuwe online leer- en oefensite test? Zodat hij of zij zelf na schooltijd wiskunde kan bijspijkeren? Schrijf je dan snel in voor dit testpanel! Wanneer jouw kind mag testen, ontvang je een e-mail met daarin meer uitleg over hoe het werkt.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Werkt wel goed!