"NASA - A Human Adventure is een geweldige ervaring!"

Testpanelleden hebben de tentoonstelling 'NASA – A Human Adventure' getest. De uitkomsten van hun bezoek zijn heel positief: bijna 88 procent zou de tentoonstelling aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen! "Een dagje naar de tentoonstelling van NASA- A Human Adventure is een belevenis; het geeft een voorstelling van hoe het is om een astronaut te zijn”

De meerderheid van de panelleden vond NASA – A Human Adventure interessant en leerzaam. De kinderen vonden het leuk dat ze ruimtepakken van dichtbij mochten bekijken en dat ze in het echt een maanwagen en de cockpit van een spaceshuttle konden zien. Ook vonden ze een ritje in de 2g-simulator zeer de moeite waard.

Veel geleerd
"Een leerzaam en leuk uitje, helemaal ons ding," zegt Marco over de tentoonstelling. Dat waren de meeste panelleden met hem eens. Ze vonden het bijvoorbeeld bijzonder hoe astronauten leven in de ruimte en hoe hun kleding en voeding er uitzien. Het viel hen op hoe klein de ruimteschepen eigenlijk zijn en leerden veel over de ontwikkeling van ruimtevaartuigen.

De tentoonstelling was een goede geschiedenisles en volgens pannellid Tom 'een superleuke ervaring'. Deze mening zie je ook terug in de algemene conclusie: bijna 94 procent van de panelleden vond NASA – A Human Adventure een inspirerende reis door de wereld van ruimte en ruimtevaart.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Mieke Deurloo
    Ik was ingeloot om te gaan. Helaas door vervelende familieomstandigheden ging het niet door. Ben wel zeer benieuwd naar de ervaringen. Wie weet ga ik binnenkort toch kijken of we nog kunnen gaan.
  • Mieke De Jong - Bladt
    Een echte aanrader deze tentoonstelling! Erg indrukwekkend allemaal!