Neutral Baby Bath- & Washgel en Huidolie: parfumvrije verzorging voor gevoelige babyhuidjes

De fijne, zachte babyverzorgingsproducten van Neutral Baby zijn speciaal ontwikkeld om het risico op allergische huidreacties te verminderen. 111 Ouders van Nu-lezeressen hebben de Bath & Washgel en Huidolie van Neutral uitgeprobeerd. En? 99% is (heel) tevreden.

Lekker badderen is een heerlijk ritueel om de dag mee te beginnen of af te sluiten, voor baby én ouder. Maar niet als de huid van je kindje schraal en rood wordt. Daarom gebruikt 83% van de testers het liefst ongeparfumeerde verzorgingsproducten. Hiermee ontzie je de gevoelige babyhuid en verminder je het risico op allergische huidreacties en huidirritatie.

Lekker badderen
Voor de gevoelige babyhuid ontwikkelde Neutral een Bath & Washgel en een huidolie. Voeg de bad- en wasgel toe voor een heerlijk schuimend badje of gebruik het als vloeibare zeep. Na het badje houd je met Neutral Baby Huidolie het babyhuidje zacht en soepel, doordat je de natuurlijke huidvetten aanvult.

[image name=tevreden format=160 align=left left=5 right=5]                    [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=cijfers format=160 align=right left=5 right=5]

Heerlijk zacht en soepel babyhuidje
Alle 111 testers vinden de bad- en wasgel en de babyolie mild voor het gevoelige babyhuidje. “Het is een geurloze fijne zeep en schuimt lekker”, zegt Kirsten (34) over Neutral Baby Bath & Washgel. Ook een 100%-score voor huidolie: de testers vinden dat deze het babyhuidje zacht en soepel maakt. “Hij zit in een handige verpakking, smeert goed uit en is niet vet”, voegt Rianne (33) daaraan toe.

Nooit meer parfum
50% van de moeders die voorheen geparfumeerde verzorgingsproducten gebruikten, wil na het testen van de Neutral baby-producten overstappen op een parfumvrij alternatief. En terecht. Baby’tjes ruiken van zichzelf toch al lekker genoeg?

Fan geworden van Neutral Baby? Probeer dan ook eens het parfumvrije wasmiddel en de wasverzachter, speciaal voor de gevoelige (baby)huid.

Lees hier meer over Neutral Baby.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Febe Hogendoorn
    Mijn zoontje krijgt rode vlekken van veel producten. Deze zou ik graag willen uitproberen
  • Ik zou dit graag willen testen. Mijn zoontje heeft een gevoelig huidje dus het zal zeer geschikt voor hem zijn.
  • Ashley Faverey
    Ik ben zeker een fan van neutral geworden. Heb de wasmiddel en wasverzachter ook gehaald voor de babykleertjes.