Nieuw Live testpanel! Test samen met jouw kind Crayola Picture Perfect of Marker Maker op 21 of 22 oktober in Hoofddorp!

Met het speelgoed van Crayola kunnen kinderen creatief aan de slag. Kleuren, verven, knutselen, het kan allemaal! Voor dit testpanel testen we live twee nieuwe producten: Crayola Picture Perfect (vanaf 8 jaar) en Crayola Marker Maker (vanaf 6 jaar)! Geef jij je op om samen met jouw kind op locatie in Hoofddorp één van deze twee producten te testen en direct te beoordelen?

Crayola Picture Perfect
De Picture Perfect projecteert een beeld op papier waarmee je 2D- en 3D beelden kunt natekenen.

Crayola Marker Maker
Maak je eigen viltstfiten door zelf kleuren te mengen in je eigen kleurlaboratorium. Vervolgens maak je een label bij jouw viltstift. Zo is elke viltstift die je maakt uniek.

Het testpanel
-    Geef je op door hieronder op de “Doe mee-button” te klikken en de extra vragen te beantwoorden. Jouw zoon/dochter mag één van de producten testen. Geef jullie voorkeur aan in de extra vragen.
-    Op maandag 19 oktober ontvang je per mail bericht of je bent geselecteerd voor dit testpanel.
-    Het live testpanel vindt plaats in Hoofddorp op woensdag 21 oktober of op donderdag 22 oktober van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur (afhankelijk van de voorkeur van de testers).
-    Na het testen, geven jullie direct jullie mening door het invullen van een vragenlijst.
-    Als dank voor jullie komst, ontvangen jullie een goodiebag aan het eind van de testochtend/-middag.

Tijdens het testpanel worden er foto’s gemaakt. De foto’s kunnen samen met de mening van de kinderen en ouders gebruikt worden in diverse tijdschriften en online artikelen.

Wij zijn op zoek naar kinderen vanaf 6 jaar die samen met één ouder Crayola Picture Perfect of Crayola Marker Maker willen testen en hun mening over het product willen geven!

Lijkt het jou en jouw kind leuk om deel te nemen aan dit live testpanel in Hoofddorp? Geef je dan nu op!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ceuk Kokkie
    Ben kleuterjuf dus test kanidaten genoeg.
  • Als gastouder en moeder lijkt dit me super leuk om mee aan de slag te gaan!
  • Martha Van Der Nijborg Laan
    ik wil graag testen met mijn kind
  • Marieke Bruin - de Boer
    picture perfect lijkt me erg leuk voor mijn zoontje die morgen 8 jaar wordt.