Nieuw Mitsubishi testpanel: test één week de vernieuwde Mitsubishi ASX én deel jouw ervaringen!

De Mitsubishi ASX is vernieuwd en leverbaar in nieuwe uitvoeringen. De auto is zuiniger geworden en er zijn nieuwe designaccenten toegevoegd. Wil jij de Mitsubishi ASX één week testen en jouw mening geven?

Voor dit testpanel zijn we op zoek naar twee enthousiaste testers die hun ervaringen met de Mitsubishi ASX willen delen in een video en interview met foto’s. Dit zal worden gepubliceerd in een aantal artikelen in Margriet en op diverse websites.

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?
-    Geef je op door hieronder op de “Doe mee” button te klikken en de extra vragen te beantwoorden.
-    Op maandag 21 september wordt er - wanneer je bent geselecteerd - telefonisch contact met je opgenomen.
-    De testperiode is van donderdag 24 september 11.00 uur t/m woensdag 30 september 9.00 uur.
-    De Mitsubishi ASX, incl. één volle tank, haal je zelf op en breng je zelf terug bij de Mitsubishi dealer in Hoofddorp.

Jouw mening telt!
-    Gedurende de testperiode vragen we je om verschillende activiteiten met de auto uit te voeren. Denk hierbij aan het inladen van de kofferbak of het uitgebreid verstellen van de stoelen.
-    Na de testperiode zal jij in een telefonisch interview van ongeveer 20 minuten je mening geven over de Mitsubishi ASX.
-    Gedurende de testperiode worden er tijdens één dagdeel (ochtend of middag) foto's van je gemaakt en tijdens één dagdeel een video.

De fotograaf en videograaf zullen tijdens de testperiode op een met jou afgesproken moment met je meegaan om de foto's en een video in de buurt van jouw huis maken. Je wordt hier uiteraard goed over geïnformeerd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Woonde ik nog maar in Hoofddorp... Hoe stoer is dit!
 • Martine Blauwhof
  Ik zou de ASX heel graag een weekje testen, maar denk niet dat het de bedoeling is dat ik 2x een auto test :-) Het was een ontzettend leuke ervaring om de Mitsubishi Space Star te mogen testen voor een week. Maar mochten jullie nog iemand zoeken... ik hou me aanbevolen haha
  • Kun je ze mooi vergelijken ;).
 • Diana Schipper
  De ASX testen....lijkt mij super. Zeker deze testweek; niet alleen het ik mijn normale dagelijkse dingen maar ook een weekend weg waardoor ik alles goed kan testen zoals kofferbakruimte.!!
 • Miranda Van Klaveren
  dit is super gaaf met mijn 3 kinderen