Nieuwe Knorr Basis voor Pastasaus erg goed getest!

Pasta met tomatensaus, wie houdt er niet van? Het is een klassieker waarmee je lekker kunt variëren. Speciaal voor pasta-fans komt Knorr met een basis voor pastasaus boordevol lekkere stukken gekruide tomaat. 197 deelnemers gingen de keuken in om de saus uit te proberen. En, tevreden?
[image name=lekker format=160 align=left left=0 right=0]
Bijna 9 op de 10 testers vinden de grote stukken tomaat in Knorr Basis voor Pastasaus Italiaanse kruiden een fijne toevoeging aan hun pastagerecht. “Een smaakvolle, stevige saus met die typisch Italiaanse smaak”, oordeelt Loretta (43). Zij is niet de enige: 90%? van de deelnemers vindt de smaak erg lekker.

Heerlijke pastasaus in een handomdraai[image name=quotedorothea format=160 align=right left=15 right=0]
Over één ding is ons testpanel unaniem: Knorr Basis voor Pastasaus is makkelijk om te gebruiken. “Erg makkelijk in gebruik”, vindt Esther (42). “De smaak vonden wij verrassend lekker. Fijne basis om eindeloos mee te variëren.” Volgens Roos (36) overtreft Knorr Basis voor Pastasaus de mixen uit een zakje: “Lekker, voor het idee ook verser dan de gedroogde varianten."

[image name=quoteyvonne format=160 align=left left=0 right=20]Knorr Basis voor Pastasaus zit boordevol grote stukken gekruide tomaat. Je hoeft er alleen nog groente en/of vlees aan toe te voegen. 88% ?van het testpanel is tevreden over de inhoud van het pakje. Sommige grote pastaliefhebbers vinden dit net iets te weinig. Maar daar is de Basis een basis voor: je kunt er net zo veel ingrediënten aan toevoegen tot je een hoeveelheid hebt die groot genoeg is.

[image name=tevreden format=160 align=right left=5 right=5]En, tevreden?
Nou en of! Ruim 9 op de 10 testers is (zeer) tevreden met Knorr Basis voor Pastasaus en de basis voor pastasaus krijgt daarom ook gemiddeld een mooie 7,7! 84% zou Knorr Basis voor Pastasaus aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. “Heerlijk van smaak en makkelijk te gebruiken.”, zegt Desiree (43).

Gratis proberen
Wil jij ook genieten van Knorr Basis voor Pastasaus? Koop dan een verpakking bij Albert Heijn of Jumbo (je vindt ze bij de Knorr maaltijdmixen), bewaar je kassabon, ga naar kortingisleuk.nl/hettestpanel, vul je gegevens in en ontvang het volledige aankoopbedrag retour op je bankrekening!

Lees hier meer over Knorr Basis voor Pastasaus!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Renate Van Den Dolder
  wij eten veel van knor,deze wil ik wel testen
 • Renee Spetter
  Top, gaan we doen
 • Mandy Buckens
  Wij zijn gek op pasta we willen het graag proberen
 • Maria Smits
  Lekker, wil ik wel proberen
 • Fokje Heeg
  ja lekker die wil ik wel proberen
  • Ilse Van Rijthoven
   ik ben gek op spagetti kom maar op