NIVEA Care Voedende Crème: 100% voedend, 0% plakkerig

Een voedende crème voor lichaam en gezicht die geen plakkerig laagje achterlaat. Bestaat die? Sinds kort wel. Nieuw van NIVEA.

De 164 vrouwen die aan de test meededen, wisten van tevoren niet welk NIVEA-product ze zouden gaan uitproberen. Dat het een nieuwe voedende crème is, konden ze lezen op de verpakking. Maar het echt bijzondere aan de crème moest het testpanel toch echt zelf ontdekken. Wat dat dan is? ‘Dat 'ie echt meteen intrekt!’, zegt Jane (30). ‘Het is een voedende, niet vette en snel intrekkende crème voor gezicht en lichaam’, zegt Christanne (42).

Crème voedt intensief
97% van de vrouwen vindt dat NIVEA Care Voedende Crème de huid intensief voedt.
‘Hij voedt echt’, zegt Anja (38). ‘Mijn huid wordt er zacht van.’ Dat laatste vindt maar liefst 99% van de vrouwen die de crème hebben uitgeprobeerd.

Plakt niet
98% vindt dat NIVEA Care Voedende Crème snel door de huid wordt opgenomen. ‘Als ik één been insmeer en dan het andere been, is het eerste al droog!’, zegt Jane (30). Dat de crème voedt en geen pakkerig laagje achterlaat, komt door de uitgebalanceerde combinatie van lipiden en hydrowaxen, zegt NIVEA. Wanneer deze hydraterende waxen met de huid in contact komen, smelten ze direct door onze lichaamstemperatuur en worden ze onmiddellijk opgenomen door de huid zonder een pakkerig laagje achter te laten.

Heerlijke NIVEA-geur
92% van de vrouwen zou NIVEA Care Voedende Crème aanbevelen. ‘Heerlijke crème voor top tot teen met ook nog die heerlijke NIVEA-geur!’, zegt Esther (39). ‘Gevoed van top tot tenen, NIVEA voor mij No1!’, zegt Marieke (40).

Dit alles maakt NIVEA Care Voedende Crème tot een potje crème dat je altijd bij de hand wilt hebben. 9 op de 10 vrouwen gebruikt de crème het liefst elke dag. Marjon (29) vat het nog even voor ons samen: ‘Heerlijk verfrissend, voedend, verzorgend en trekt zéér snel in!’, zegt ze. ‘Heel prettig!’

Meer informatie over dit nieuwe product vind je hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Karin Krijnen
  Ik heb het zelf gekocht eerst de kleine verpakking,daarna toch meteen de grotere.Dat zegt almerr
  • Karin Krijnen
   al meer dan genoeg.ik vind ik toch wat zeggen.Perfect is het..
 • Petra slikke
  Geweldig ik ben er gek op!!!!
 • Hoii. Ik heb een hele droge gevoelige huid en gebruik al jaren de oude Nivea maar die droogdok niet zo snel . Dus misschien deze wel , ik wil het graag testen
 • Dinie Dalsem
  ja zou graag de nieuwe willen testen, Gebruik de ouderwetse nou ja je kunt hem overal kopen sävonds voor ik ga slapen. Dit zou gemakkelijk en als het gauw intrekt ideaal zijn heb een droge huid .Heb ook de vloeibare vaseline van nivea gehad,maar was ik zelf zo aan het smeren met er op spuiten.heb hem nog wel? De nieuwe op tv nivea water ,lijkt me ook heerlijk.