NIVEA Repair & Targeted Care: “Een hele fijne shampoo die echt waarmaakt wat hij belooft!”

8.0

217 vrouwen met (half) lang haar testten de nieuwe NIVEA Repair & Targeted Care shampoo en conditioner. Veel vrouwen (81%) zien NIVEA als expert op het gebied van haarverzorging, maar wat vond men van de nieuwe Repair & Targeted Care?

[image name=NIVEAtevreden format=160 align=left left=5 right=5]Maar liefst 91% van hen is (zeer) tevreden en 85% zou de shampoo dan ook het liefste iedere keer gebruiken tijdens het wassen van het haar. De reacties na het eerste gebruik waren veelbelovend: Fatna (34) “Waanzinnig lekkere geur” en Petra (44) “Direct bij de 1e keer voller haar”!

Na twee weken testen was het voor veel vrouwen duidelijk: de shampoo zorgt voor gezond haar (94%), verzorgt zonder te verzwaren (92%) en herstelt precies daar waar nodig (83%). Het meest opvallende vond men hoe zacht het haar werd, de geur, de doorkambaarheid en de glans. Daisy (29) vat samen: “Het is een hele fijne shampoo die echt waarmaakt wat hij belooft!”

Sommige testers gaven wel aan dat het mooi zou zijn als het effect langer zou blijven. Galina (30): “Dat frisse gevoel moet langer blijven” en de geur mag van sommige testers meer lijken op de typische NIVEA-geur.  

Bij veel testers (49%) overtrof NIVEA Repair & Targeted care dan ook de verwachtingen. “Ik had niet verwacht dat mijn haar er zo zacht van werd” (Marieke, 31). Vienna (30): “Het is zacht, pluist niet meer en is goed doorkambaar!” Ruim drie kwart van de testers is overtuigd om het product vanaf nu te gaan gebruiken.[image name=NIVEAcijfer format=160 align=right left=5 right=5]

Het eindoordeel van de testers is een cijfer 8. Veel testers (84%) zou het product dan ook aanbevelen aan familie, vrienden en/of kennissen.

Hier vind je meer informatie over NIVEA Repair & Targeted Care
 

NIVEA Repair & Targeted care is vanaf nu beschikbaar in de winkel!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • gerda
  hep droog haar wil het wel testen
 • Peggy
  Ik had altijd heel droog haar, dat is met deze shampoo helemaal niet meer zo. De geur vind ik niet superlekker, maar ook niet vervelend. Ik vind alleen vooral bij de shampoo de dop van de fles vervelend. Ik heb steeds de neiging hem in te duwen om de fles te openen, maar je moet hem open trekken.
 • Linda
  Voor mij is de NIVEA Repair & Targeted Care shampoo is super goed produkt. Sinds ik die shampoo gebruik ziet mijn haar er veel gezonder uit met een mooie glans. Dus een aanrader!!!
 • Linda
  De shampoo verdeeld niet gemakkelijk door mijn haar, daar heb ik meer shampoo voor nodig en er door heen kammen. Ook is mijn haar weer eerder vet, ik geef een 6
 • Annelies
  Na de vakantie was mijn haar erg droog ,maar met de shampo van nivea was dat van korte duur
 • Daisy
  Sinds ik het getest heb gebruik ik niets anders meer!