Nuon zonnepanelen: “een investering die zich absoluut terugverdient”

Een paar maanden geleden kon je je aanmelden voor het Nuon zonnepanelen Langlevejehuis.nl testpanel. Uit alle aanmeldingen was Stéphanie de gelukkige die de Nuon Basisset Zon Extra t.w.v. €2.425,- mocht testen én houden. Lees hieronder haar eerste ervaringen.

Samen met haar partner en zoontje van twee woont Stéphanie in een eengezinswoning in Duivendrecht. Het gezin was altijd al energiebewust bezig. Spaarlampen, een thermostaat met timer, waterbesparende kranen in de badkamer en vloerverwarming. Alleen zonnepanelen ontbraken nog. Op een dinsdagochtend werden de vier panelen op het dak van het huis gemonteerd. “Dit ging heel snel, in twee uurtjes lagen de panelen erop. Ook de rommel waar ik vooraf een beetje bang voor was, bleef achterwege. Ik was vooral benieuwd hoeveel de panelen ons zouden opleveren. We zien nu al dat we ruim 40% van wat we verbruiken aan energie terugverdienen.” aldus een enthousiaste Stéphanie.

Lees op Langlevejehuis.nl meer over Stephanie's ervaringen met de Nuon zonnepanelen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Suzie Klopping
  Ik ben enormmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaloers dat jullie ze gekregen hebben, wat lijkt me dat een verademing, jammer dat ze zo duur zijn nog, als ze goedkoper zijn ga ik zeker nadenken over zonnepanelen!
 • Erg gaaf! ben zelf ook aan het sparen.
 • Agnes vd Haak
  dat is een groot voordeel; jullie boffen dat je werd ingeloot
  • lida leppers
   supper hoor dat jullie het mochten testen