Golfers Magazine zoekt 12 golfers voor de Oakley zonnebrillentest. Geef je nu op!

Met grote namen als Bubba Watson, Ian Poulter, Zach Johnson, Rafa Cabrera-Bello en Yani Tseng timmert Oakley op de golfbaan flink aan de weg. Volgens de producent zijn de zonnebrillen dan ook niet alleen een fashion-statement, maar helpen ze ook daadwerkelijk tijdens het spelen. Met een Oakley zonnebril is diepte namelijk beter in te schatten en zijn de contouren van de green duidelijker zichtbaar. Deze claim wil Golfers Magazine natuurlijk in de praktijk testen. En wie kan dat beter dan de golfer zelf? Daarom stellen we in samenwerking met Golfers Magazine een team van enthousiaste golfers samen, die dit voorjaar met een Oakley zonnebril op de neus de baan in gaan. En jij kan deel uitmaken van dit exclusieve testteam.

Wie zoeken we?
Ben jij een enthousiaste golfer die zeer regelmatig speelt? Of nog beter: heb je in maart een golfvakantie naar de zon gepland? Dan hebben we je graag in het Oakley testteam.

Wat verwachten we van je?

  • Via hettestpanel.nl kun je je opgeven voor deelname aan het testteam.
  • Wanneer je wordt geselecteerd om deel te nemen, ben je op maandag 3 maart uitgenodigd (of bij slecht weer vrijdag 7 maart) voor een instructie en eerste golfronde op een golfbaan in de omgeving van Amsterdam. Daarna krijg je de Oakly zonnebril mee naar huis (je mag hem houden!) en heb je de maand maart om de zonnebril uitgebreid in de praktijk te testen.
  • Eind maart ontvang je een vragenlijst waarin jij je ervaringen met ons deelt en je oordeel zult geven. 

De resultaten van deze test worden verwerkt in een artikel in Golfers Magazine en op Golf.nl. Naast een fraaie zonnebril levert het je dus ook nog eeuwige roem op. Niet treuzelen dus, geef je meteen op.

Let op!!
Dit testpanel is alleen voor lezers van golf.nl. Om die reden is deze oproep niet op de homepage van hettestpanel.nl terug te vinden. Ben je nog geen lid van hettestpanel.nl? Meld je dan eerst aan en open vervolgens opnieuw vanuit de website van golf.nl deze oproep.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!