Perfect Fit is topvoeding voor je kat

Ons testpanel zag met eigen ogen wat hoogwaardige en gezonde voeding doet met een kat. Voortaan geen gewone brokjes meer.

Je kat kan niet zonder jou en jij bent dol op hem. Dus speel je met hem, zorg je goed voor hem en geef je hem gezonde voeding. 97% van de kattenbaasjes die voor ons Perfect Fit hebben getest, vinden dit kwalitatieve voeding. ‘Perfect Fit geeft mij het gevoel dat ik mijn kat het allerbeste geef’, zegt Audrey (41). Ook Linda (43) merkt het verschil. ‘Mijn kat is meer in beweging, ondeugender en speelser!”

Gezond voor je kat
95% vindt dat Perfect Fit bijdraagt aan de gezondheid van hun kat. Gezonde urinewegen, een gezonde huid en vacht, een optimaal gewicht en een optimale lichaamsconditie, gezonde verteerbaarheid en een sterk natuurlijk afweersysteem. “Mijn kat oogt echt gezonder”, zegt Linda (47). “Ik zie het vooral aan haar vacht.” Tjitske (48) heeft het gevoel dat haar kat nu ook figuurlijk beter in zijn vacht zit.

Superlekker
Of Perfect Fit ook lekker is, kunnen we natuurlijk niet op de kat af vragen. Maar 90% van de baasjes ziet dat hun kat het zich laat smaken. ‘Mijn poezen zijn nogal precies van smaak, maar Perfect Fit beviel hen zeer goed’, zegt Alida (40). “Behalve dat ze het lekker vinden, lijkt het ook goed te zijn voor hun vacht en hun ontlasting stinkt minder. Fijn!” 

Dat katten er dol op zijn, kan ook een nadeel hebben. “Die van mij eet meer en vraagt ook steeds om meer!”, merkt Anneke (52). 90% van de testers vindt dat Perfect Fit voldoet aan de behoeften van de kat. En dat is toch wat je jouw kat toewenst.

Meer informatie over Perfect Fit vind je hier.


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ester Scholten
    perfect fit is perfect.elke brok bevat dat waar je kat behoefte aan heeft voor een gezond leven.kat blij,baasje blij :)
  • Laar Vd lang
    Het goed voor mijn kat Ze vind het ook echt supper lekker