Philips Hue: Bedien je verlichting overal ter wereld!

De zeven testers die Philips Hue hebben uitgeprobeerd, kunnen er maar moeilijk afscheid van nemen. Het draadloze verlichtingssysteem maakt het leven nét iets makkelijker.

Vijf testers vinden dat de verlichting echt iets toevoegt aan hun dagelijks leven. Hoe fijn is het als je bij thuiskomst je huis sfeervol verlicht aantreft. Dat voelt pas echt als thuiskomen. Met Philips Hue creëer je dat gevoel zelf. Je sluit de bridge aan op je Wi-Fi router. Vervolgens draai je de Philips Hue lampen in je bestaande fitting. Je downloadt de Philips Hue app en je bedient vervolgens alle lampen met je smartphone of tablet. Je kunt de verlichting zo automatiseren dat het lijkt alsof je thuis bent.

Flexibele verlichting
Philips Hue scoort gemiddeld een 8,6. “Ik kan er heel flexibel mee met licht werken en dit afstemmen op de behoefte van het moment”, zegt Dyngeman (35).

Veel mogelijkheden [image name=q1 format=160 align=right left=5 right=5]
De testers hebben Philips Hue vooral gebruikt om het licht in huis draadloos te kunnen dimmen, om de lampen aan te zetten voor thuiskomst en om voorgeprogrammeerde lichtschema’s in te stellen. De energie-efficiënte LED-lampen zijn makkelijk aan te sluiten; geen enkele tester had hier moeite mee.

Veilig gevoel
Geen tijdklokken meer op je lampen en altijd thuiskomen in een warm verlicht huis? Met Philips Hue bedien je via internet al je lampen op afstand, waar je ook bent. Stel ze voor elke ruimte automatisch in om het te laten lijken alsof je thuis bent, of laat ze door middel van geofencing reageren op jouw locatie. 
Alle testers willen de lampen na de test blijven gebruiken. Zes van hen gaan Philips Hue zeker aanbevelen bij anderen. “Philips Hue White is een aanvulling op de verlichting in mijn woning en geeft me een veilig gevoel wanneer ik weg ben”, zegt Rik (39).

Het enige wat Pascal (42) toch een beetje mist bij de Philips Hue White lamp is warm licht. “Dat kan ik wél creëren met halogeenverlichting.” Hiervoor heeft Philips Hue de Color Ambiance uitbreidingsset ontwikkeld. Zelf de Philips Hue White aanschaffen? Dan kan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ceuk Kokkie
  als het maar goed licht geeft
 • Willeke Lebbink
  Lijkt me geweldig zulke lampen!
  • Harry Stuttje
   Zier prachtige
 • Maria Mulder Smidt
  doe graag mee want die lampen van nu zijn niks aan