Philips Sonicare: poetst zelfs schoon tussen de tanden

Schonere en gladdere tanden, minder tandplak en een gezonder tandvlees. De tien mensen die Philips Sonicare voor ons hebben getest, voelden het verschil al binnen twee weken.

[image name=PhilipsGoed format=160 align=left left=5 right=5]Als tandartsen en mondhygiënisten wereldwijd Philips Sonicare aanbevelen als het nummer één merk sonische tandenborstel, wie zijn wij om dat te betwijfelen? Toch onderwierp ons testpanel de elektrische tandenborstel graag aan een grondige test. En? Maar liefst een gemiddelde score van 8,7. Als dat geen aanbeveling is.

“Wat een topproduct!” zegt Cas (33). “Mijn tanden voelen niet alleen schoner, maar ze zijn het ook echt. Vooral tussen mijn tanden merk ik dat. Tijdens het flossen zit er veel minder plak.”

Sonisch poetsen: al binnen twee weken resultaat
Alle tien de testers vinden dat hun tanden veel schoner en gladder aanvoelen dan wanneer ze hun huidige tandenborstel gebruiken. Binnen twee weken hadden ze minder last van tandplak en speelde gevoelig tandvlees minder op. “Mijn tanden zijn schoner, witter en de aanslag is zo goed als weg”, zegt Jasmijne (36).

Hoe dat komt? Door de unieke Sonicare Technologie beweegt de kop van de tandenborstel razendsnel heen en weer. Er ontstaan sonische trillingen die micro-waterbelletjes diep tussen je tanden stuwen.

“Ik ben al jaren enthousiast over elektrisch poetsen en ik had niet het gevoel dat het beter kon”, zegt Dennis (45). Het poetsresultaat is veel beter dan verwacht en ook veel beter dan met mijn eigen elektrische tandenborstel.” Op één tester na merkte iedereen dat de gezondheid van hun gebit en tandvlees duidelijk is vooruitgegaan.

[image name=PhilipsTandarts format=160 align=right left=5 right=5]Vijf poetsstanden voor het beste resultaat
De sonische tandenborstel van Philips heeft vijf poetsstanden: van een reinigingsstand voor schone tanden in twee minuten, tot een gevoelige stand voor een zachte maar grondige reiniging van het tandvlees. Andrea (35) merkte meteen het verschil. “Vooral het verschil tussen clean en sensitive vind ik ideaal. Ook mijn geïrriteerde tandvlees is in de testperiode behoorlijk verminderd.

Bijzonder detail: de tandenborstel laadt zich vrijwel onzichtbaar op door het in een oplaadglas te plaatsen of via een fraaie USB-oplaadetui.

Overtuigd? Koop de Philips Sonicare DiamondClean direct bij bol.com

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Linda Fransen
  Ik heb veel last van tandsteen dus dit apparaat kan ik goed gebruiken. Gr linda
 • Ellen Griekspoor
  Wie wilt er nu ook niet graag een schoon gebit en stralende lach! En met een vertrouwd merk als Philips. .. kan het niet anders dan een succes zijn!
 • Jeanette Methorst
  Fijne tandenborstel, mijn moeder heeft van hetzelfde merk de tandenborstels mogen testen. OralB is daarin tegen een heel ander soort tandenborstel. Helaas is de mijne gesneuveld en poets ik weer met een gewone tandenborstel. Zal in de toekomst zeker zo een als deze aanschaffen.
 • Cas Geerling
  Het is echt een aanrader. Ben benieuwd wat mijn tandarts gaat zeggen de volgende keer.
 • Arnold Van Mierlo
  Omdat ik na diverse tandartsbezoeken met rontgenfoto's nog niet achter het pijnprobleem ben. Oude en/of nieuwe wortel werkt onregelmatig onder bestaande stifttand, is poetsen geen pretje. Ik weet dan ook niet of ik de slagzin(?) alsof je net bij de tandarts vandaan kom onderschrijf. Een nieuwe zachte fijne schone gave poetser is beslist wel welkom.
 • Marijke De Vries
  Dit product lijkt mij geweldig. Ik moet nu elke drie maanden tandsteen laten verwijderen. Ik ben daarom erg nieuwsgierig of ik door gebruik van dit apparaat minder tandsteen heb en dus minder vaak naar de mondhygieniste kan gaan.