Andrélon Biotin Strength zorgt voor een mooie, volle haarbos

De shampoo en conditioner van Andrélon Biotin Strength voeden en versterken breekbaar haar, voor zichtbaar minder haaruitval door haarbreuk. 9 op de 10 testers merkten al snel verschil.

‘Weg met die haarelastiekjes!’ Zegt jouw kapper dat ook altijd? Andrélon bedacht er wat op. Het geheim? De shampoo en conditioner van Biotin Strength verrijkt met Biotine, oftewel vitamine B7/ B8, zijn ontwikkeld om het haar intensief te voeden en te beschermen tegen haaruitval door haarbreuk.’

Ruim 8 op de 10 vrouwen ervaren inderdaad minder haarbreuk. “Ik heb het idee dat mijn haar sterker aanvoelt”, zegt Rosanne (29). De 123 leden van het testpanel die Andrélon Biotin Strength testten, geven de shampoo gemiddeld een 7,9 en de conditioner een 8,1.

Sterker en voller haar
7 op de 10 testers vinden dat hun haar er voller uitziet en 93% vindt dat Andrélon Biotin Strength shampoo en conditioner haar haar versterken. “Mijn haar lijkt voller en minder slap, en de onderkant van mijn haar is minder pluizig”, zegt Thessa (38). “En het heeft een lekkere geur.” Ook Chantal (38) is fan. “Ik merk na anderhalve week al ontzettend veel verschil aan mijn haar: het lijkt veel voller en minder snel vet. Echt geweldig!”

‘Veel beter dan mijn huidige haarverzorgingsproducten’
Bij 9 op de 10 testers doet Biotin Strength wat het belooft, of overtreft het zelfs de verwachtingen. 86% zou de Andrélon Biotin Strength shampoo en conditioner aan familie, vrienden en/of kennissen aanbevelen. Veel beter dan mijn huidige haarverzorgingsproducten, vindt driekwart van de testers. Of, zoals Laura (27) het zegt: “Mijn haar heeft er in tijden niet zo goed uitgezien! Bedankt dat ik de shampoo mocht testen.”

Lees hier meer over Andrélon Biotin Strength

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Walter Kweens
  wil weten en voelen wat het voor me doet
 • Sabine Derksen
  Ik wil meedoen
 • Dinie Dalsem
  zie nog niet staan gesloten,misschien mag ik ook testen dinid01
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Beste Dinie, Dank voor je bericht. Je reageert onder de testresultaten en dit testpanel is dan ook al enige tijd gesloten. Bekijk de nieuwste testpanels of onderzoek op onze homepage. Mvg, redactie hettestpanel.nl