Scholl Velvet Smooth zorgt voor voeten om te zoenen

Speciaal voor hettestpanel.nl hebben 1.816 voeten zich laten behandelen met Velvet Smooth voetvijl van Scholl. Bij vrijwel alle vrouwen (98%) heeft de behandeling effect: fluweelzachte voeten die gezien mogen worden.

Onze voeten krijgen lang niet de zorg die ze verdienen. We houden onze teennagels kort, we lakken ze, en daar houdt de voetverzorging voor de meeste vrouwen op. We ergeren ons aan ruwe huid, schilfers en eelt, en hopen maar dat niemand dat ziet. Best vreemd, want er is iets aan te doen. 

Zijdezachte voeten
De Velvet Smooth is een elektrische vijl die harde huid en eeltplekken op zachte wijze volledig verwijdert. Binnen enkele minuten heb je zijdezachte voeten. Bijna alle vrouwen uit ons testpanel (98%) zien duidelijk verschil. “Ik heb al veel geprobeerd en was dus sceptisch, maar dit is het eerste product dat echt goed werkt!”, zegt Lonneke (33 jr). De voeten voelen zachter aan, vindt 97%. Dat dit resultaat naar wens is, blijkt ook uit het gemiddelde rapportcijfer: een 8,7.

Snel resultaat
Op een enkeling na vinden alle vrouwen de elektrische voetvijl van Scholl Velvet Smooth eenvoudig in gebruik. "Hij doet op een gemakkelijke manier iets waar ik vroeger veel geduld en kracht voor moest hebben”, zegt Willemijn (26 jr). Voor gebruiksvriendelijkheid scoort de voetvijl dan ook een 9. Dat de rollerkop verwisselbaar is, vinden de vrouwen een ander groot pluspunt. 9 op de 10 vrouwen zou ook regelmatig een nieuwe rollerkop aanschaffen.

Boven verwachting goed
94% van de testers zou Scholl Velvet Smooth aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. Het resultaat is boven verwachting. "Ik had niet verwacht dat mijn voeten zo zacht zouden worden”, zegt Berna (57 jr.). Scholl Velvet Smooth zorgt voor zulke fluweelzachte voeten dat je zou willen dat je nooit meer sokken aan hoefde.

Zelf proberen?
Je kunt hem nu bij onder andere Bol.com kopen voor slechts € 39,99.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Mn hakken zijn als schuurpapier, dit is zeker het proberen waard!
 • Dion Ringeling
  Wil hem graag voor mij en mijn vrouw proberen
 • Claudia Klaver
  Ik lees zulke goeie berichten dat ik hem ook graag zou willen proberen
 • AK Hussein
  nou jullie zijn erg enthousiast, heel veel mensen hebben het mogen uitproberen, nou ik wil het ook graag uitproberen hoor stuur hem maar op graag zelfs.
 • Joyce Schippers
  Ik zou het heel graag willen testen. want ik heb verschrikkelijke last van eelt !!!
 • Rosalinde Niemeijer
  Ik heb hem uit geprobeerd, ik vindt het een fijn apparaat op te hebben niet alleen heb ik er plezier aan ook mijn man gebruikt hem. Een 10.
 • Esther Stip
  Ik zou deze ook heel graag willen proberen, ik werk in de horeca dus ben heel veel aan het lopen dus mijn voetjes zijn helaas niet meer zo zacht zoals ze waren...
 • Angelique Van Hees
  Ik heb hem ook mogen gebruiken en van mij krijgt ie een 10! Laatst las ik een berichtje over een ander apparaatje die elektrisch werkte maar zelfs al stopte als je hem tegen je hand hield. Bij dit apparaatje gebeurde dat echt niet. Hij deed het hartstikke goed. Hij is makkelijk te pakken. Ik had voorheen al een pedicureapparaat, een log ding, snoer kapot, terwijl je bezig bent vliegt de draad uit het apparaat moet je weer stoppen. Deze pak je gewoon, zet hem aan (handdoekje eronder), en gaan. Vanwege slechte doorbloeding in mijn benen heb ik veel last van eelt, dit helpt me zeker wel om het beter zelf bij te houden en ik vind dat de kans op beschadigingen van de huid met dit apparaat ook verkleind worden, dus beter voor mij in ieder geval. Ik heb met dit apparaat ook al andere mensen overtuigd om hem te bestellen :). Hij is wel wat prijzig vinden de meesten, en dat houdt ze dan een beetje tegen. Juist ook omdat ze bang zijn dat het apparaat niet goed zal werken (dit komt dus denk ik door andere rommel die je bij andere winkels kunt kopen). En bij mij zien ze dat het wel degelijk fijn werkt. Ik vind hem super en ben erg blij dat ik hem heb mogen testen.
 • Jooske Van Der Burg
  Hallo, ik ben nieuw hier dus heb dit ding al een poaar weken geleden aangeschaft voordat ik hier nu vandaag deze testreacties zie. Ik ben er ook erg gelukkig mee. alle harde plekken op je voet, zijkanten, schilfers, eelt, ook op die knobbels en kleine teen en dergelijke bekende plekken. Ik hoorde van iemand zelf die met succes haar kalknagels er voorzichtig mee heeft afgeschuurd zodat die speciale middelen er veel beter in doordringen, scheelt veel gevijl. Wal al bij met het handmatig schuurgeval pedd-egg maar dit is echt nog beter en gemakkelijker. Wat hier boven ook staat: niet te lang op één plekje doorgaan, maar verhuis ook naar andere plekken en kom dan weer terug. Misschien voorkom je dan te lang doorschuren, weet maar nooit! Ik gebruik er zelf ook die velvet cremes bij om de huid goed te verzorgen. Dat helpt echt! Al deze dingen zijn nu in veel winkels in aanbiedingen, Blokker, Kruidvat en andere.
 • AK Hussein
  Oke dus het is echt mensen mogen producten uit testen want er hebben heel veel mensen gereageerd dat ze deze uitgeprobeerd hebben, eerlijk gezegd had ik mijn twijfels ik dacht dat deze mensen gewoon van hettestpanel.nl waren die hierboven reacties achter lieten maar ik weet het nu niet of deze mensen echt daadwerkelijk gewoon testers zijn ik hoop van wel.
  • Silvia Van Der Steen
   Het is echt waar. Ik was ook een beetje huiverig ervoor, maar ook ik heb dit product mogen testen. Een super fijn apparaat!
 • Anita Van Osselaer
  ik heb al eens mijn (positieve) reactie gegeven over dit apparaat, maar ik wil nog even meegeven dat er momenteel in verschillende winkels promoties zijn, dus het moment voor jullie om dit aan te schaffen
 • Ah jammer dat ik te laat ben.
 • Marjon Van Den Acker
  Ja heel graag wil het product testen!!!!
 • Saskia Stuivenberg
  Ik he dit zelf gekocht en het is superrrr . Geen zere handen meer en idd superglad.
 • Sandy Grant
  Ik zou hem graag willen testen
 • Ik zou hem erg graag willen testen! Ik heb altijd enorm veel eelt op me voeten en wil er graag van af komen op een goede manier.
 • Gulay Meijer
  Graag zou ik het ook willen testen! Mijn hakken en voetkussentjes zijn net schuurpapier. Naar de pedicure gaan is geen optie, want kan er niet tegen onder m'n voeten. Zelf doen krietelt even maar went snel. Dus eens testen!!
 • Lian Van Tilburg
  mijn moeder heeft hier altijd zo een last van en als ze naar de pedicure gaat is ze meer dan €75 kwijt voor haar voeten is toch belachelijk!!!! daarom zou ik deze heel graag willen winnen voor mijn moeder zodat ze nooit meer naar de pedicure hoeft en dat ze het zelf kan doen want bij elke reclame zegt ze''ik zou deze heel graag willen hebben alleen belachelijk duur' dus bij deze laat me alstublieft winnen! alvast bedankt X
 • Lilian Ramcharan
  Echt een aanrader, ben zo fanatiek dat ik er bijna elke dag wel ff mee bezig ben!! Altijd veel last gehad van eelt en pijnlijke kloven, nu echt heerlijke zachte voetjes...! Als hij stuk gaat koop ik er zekerweten weer eentje, hij is echt onmisbaar geworden. Ik zal hem ook absoluut aanbevelen bij anderen, ook het rollertje gaat hartstikke lang mee. Ben er ontzettend blij mee!!!!
 • Marijke De Beul
  Ik ben er nog altijd super enthousiast over en geef mijn vriendin de raad er ook eentje aan te schaffen!
 • Door mijn verplichte werkschoenen heb ik heel wat eelt onder mijn voetjes. Het ziet er niet uit! Bah! Graag wil ik er 1 testen
 • Ik heb de voetvijl nu al meer dan een maand mogen testen, en ik vind ze SUPER !!! Mooie gladde voeten, ik hoef niet meer verlegen te zijn om open schoenen aan te trekken. Bedankt.
 • Renee Spetter
  Wil ik deze testen? Ja heel graag, ik heb pijn in mijn voeten van de kloven en het harde eelt, zelfs na behandeling bij de pedicure.op slippers lopen doet zeer. Alles wat kan helpen wil ik wel uittesten
 • Astrid Vreuls
  Werkelijk bij elke stap die ik zet pijn aan mijn hielen door de kloven..... Dus of ik wil testen??? Niks liever dan dat!
 • Mc Sijmons
  ik zou hem graag willen testen. Ik wil graag dit product proberen. Ik kan niet lang aan mijn voeten schrobben en vijlen. Dit lijkt me een ideaal product!
 • Linda Vercruysse
  Zelf mocht ik ook het scholl apparaat testen en 't resultaat is fantastisch. Ook mijn man is er zeer tevreden we kunnen het iedereen aanbevelen! Bedankt om het te mogen uittesten
 • HJ Muyden
  Ook ik mocht dit apparaatje testen. Ik vind hem echt geweldig. Zachte voeten wat wil je nog meer!
 • Lenny Honkoop-van Wijnen
  ik ben ook heel blij dat ik hem mocht testen.Met mijn pijnlijke handen is dit echt een topper.Ben er heel blij mee
 • Renate B De Vries
  Geweldig! Met mijn dubbele nekhernia gaat het eelt verwijderen makkelijker, vooral bij enkele tenen. Dank voor het mogen testen, ik beveel het eenieder aan. De prijs is nu aanlokkelijk in vele verkooppunten.
  • Nel Roelofs
   Hallo, hoe is het met die batterijen zijn die gauw op? gr Nel
 • Yana Sergeeva
  De voetvijl zat in een strakke verpakking, het model is heel simpel, maar geeft meteen een goede indruk door de leuke kleuren en het gebruiksgemak. Het ligt prettig in de hand, je hebt meteen door hoe je het moet bedienen. Het gaat gemakkelijk aan met het omdraaien van het zilvere gedeelte van de vijl. Met mij ging het meteen met wit poeder van mijn hielen af. Normaal gesproken moet ik hard boenen met een gewone vijl om er zoveel af te krijgen. Met deze voetvijl was het snel en moeiteloos. Mijn voeten zien er een stuk beter uit. Ik ben heel tevreden hiermee, het is makkelijk, simpel en effectief.
 • Ellen Mudde Fennema
  ik wil dit product graag testen
 • Heb een andere variant pas geleden gekocht maar werkt op dezelfde wijze. Was alleen stukken goedkoper en dat geldt ook voor de rolletjes die je regelmatig moet vervangen. Maar beiden zijn een uitkomst voor die vervelende harde eeltplekken.
 • Hennie Harder
  Heb deze ook mogen testen en ben er lyrisch over. Had 2 eeltbulten onder mijn voet en moest eigenlijk operatief worden verwijdert. Maar hoor steeds vaker dat ze weer komen. Kon ook nooit op blote voeten lopen. Nou ik heb het geprobeerd en kan weer op blote voeten lopen. Zooooo gewledig dit. Zeker een aanrader. Och dat beetje geluid vergoed veel. Het polijst ook gelijk. Voor mij nooit meer iets anders. Top product!!!
 • Hennie Harder
  Heb deze ook mogen testen en ben er lyrisch over. Had 2 eeltbulten onder mijn voet en moest eigenlijk operatief worden verwijdert. Maar hoor steeds vaker dat ze weer komen. Kon ook nooit op blote voeten lopen. Nou ik heb het geprobeerd en kan weer op blote voeten lopen. Zooooo gewledig dit. Zeker een aanrader. Och dat beetje geluid vergoed veel. Het polijst ook gelijk. Voor mij nooit meer iets anders. Top product!!!
 • Hennie Harder
  Heb deze ook mogen testen en ben er lyrisch over. Had 2 eeltbulten onder mijn voet en moest eigenlijk operatief worden verwijdert. Maar hoor steeds vaker dat ze weer komen. Kon ook nooit op blote voeten lopen. Nou ik heb het geprobeerd en kan weer op blote voeten lopen. Zooooo gewledig dit. Zeker een aanrader. Och dat beetje geluid vergoed veel. Het polijst ook gelijk. Voor mij nooit meer iets anders. Top product!!!
 • Marleen Boydens
  Mijn moeder die heel veel last heeft van eelt heeft het getest en ze was heel enthousiast. Zelfs de podoloog die langskwam voor haar voeten was enthousiast. Volgens de podoloog is de kwaliteit van de rollerkop dezelfde als haar materiaal.
 • Linda Leeuw
  Het is geweldig en het voelt geweldig!!! bedankt om het te mogen testen!
 • Nelleke Sprenkels
  Zou dit product heel graag testen. Ben nog steeds op zoek naar een " eeltverwijderaar" die ECHT helpt!
 • Ik heb het mogen testen, echt ideaal!! Het nadeel is alleen het geluid. De handvijl kon ik gewoon onder het tv kijken gebruiken, als ik dit aparaat gebruik, krijg ik boze gezichten.Verder ben ik er erg tevreden over en zal het zeker aanbevelen bij anderen
 • Mc Sijmons
  Ik wil dit product heel graag testen. Scheelt pedicure.
 • Ik ben zeer tevreden over het apparaat. Alleen als je net te lang op een plek blijft gaan krijg je erg pijnlijke plekken op je voet!
 • Angelique Wijma
  ik mocht het apparaat ook testen maar was er niet zo tevreden over. Ik had al een eelt verwijderaar van een ander merk Micro-pedi en die bevalt me veel beter. Mijn dochter gebruikt nu de Scholl en is er wel tevreden over dus blijkbaar is het per persoon echt verschillend
 • Anita Mertens
  Ik loop vaak bijna altijd op slipper en heb veel eelt op mijn hak zou het graag willen proberen. Om mijn voeten weer mooi te laten zijn
 • A.E. Kortland
  Ik heb hem ook getest en het werkt heel goed!!
 • Riek Sas
  ook ik heb hem mogen testen en ik vind het een grandioos apparaat en beveel hem zeer zeker aan.
 • Ellen Heide
  Heb hem niet mogen testen maar zelf aangeschaft het is een super appaaraat beveel hem iedereen aan.
 • Ik heb hem ook mogen testen. Hij is in een woord GE-WEL-DIG! Wil nooit meer iets anders en raad hem ook aan aan vrienden en familie
 • Anita Van Osselaer
  ik heb dit ook mogen testen, het is echt wel een goed en handig apparaat, het maakt wel wat lawaai, dus de eerste keer doet dit raar, maar je bent dit snel gewoon. De vervangers (want de eeltverwijderaar kan je na een tijd vervangen) zijn wel een beetje duur, maar je kan de promoties in het oog houden, het is goed dat het mogelijk is om dit stuk te vervangen zodat je niet telkens een nieuw apparaat dient te kopen. het gebruik op een droge huid, werkt goed, de eelt is weg en dit op een snellere en hygienischer anier dan met bijvoorbeeld een puinsteen of dergelijke. Ik ben er wel voorstander van. Ik heb ook een aantal foto's genomen, maar kan deze blijkbaar niet op deze site zetten.
 • Lizanne Robles De Medina
  Ik heb het ook mogen testen en vind het geweldig. Het doet wat het beloofd. Wil nooit meer iets anders gebruiken
 • Monique De Vries
  Ik heb hem ook mogen testen, hij is echt SUPER! Al het verharde eelt is weg!
 • Ria Damen
  ook ik heb hem mogen testen en hij is idd geweldig
 • Patricia Merkelbach
  Ik heb hem mogen proberen en ik wil nooit meer anders. Nooit meer gehannes met voetvijlen en eelt crèmes :)!!
 • Joanna Zajac
  Ook zou ik willen proberen.
 • Charlotte Van Wanrooij
  Ook ik heb hem mogen proberen, prima ding. Ben er erg tevreden over.
 • Wendy Moortgat
  ik heb de scholl velvet smooth ook mogen testen door mijn psoriasis heb ik dan ook hardnekkige eelt ik ben blij dat dit effect heeft op mijn voeten mijn dochter gebruikt het nu ook al en zegt dat het wel degelijk helpt .ik durfde vroeger geen sandalen meer aan te doen nu wel dank u scholl
  • Ramona Jap A Joe
   Ik heb m gekocht in de aanbieding bij de kruidvat en ik heb echt olifanten eelt. Elke dag eroverheen met de roller en insmeren met olijfolie en het begint roze te worden en minder wit en barsterig.
 • Brigitta Van Hoek
  ik wil dit produckt graag tr4sten ik heb erg last van eelt en ruwe voetenm zeker zomers
  • Fokje Heeg
   deze wil ik ook wel graag testen is veel makkelijker denk ik dan een vijl
  • Marloe Schiepers
   graag heb er veel last van
  • Maria Anne Cecile Zegers
   Ik zou heeeeeel graag Scholl Velvet Smooth willen testen, gewoon omdat mijn voeten dit verdienen!!!!!!
  • Fokje Heeg
   dit is wat anders dan een vijl ik wil hem wel testen kijken of dit beter is
  • Elma Van Winsen
   Ik ga regelmatig naar de pedicure voor dit probleem, dus zou dit graag zelf doen.
  • Irene Beck
   ik heb heel veel dingen geprobeerd maar niets werkt en t lijkt alleen maar erger te worden
  • Marian Bouwman
   Altijd hakken van schuurpapier, dus ja, graag!!