Schone muren met Histor Clean: wat is jouw uitdaging?

Spetters van het koken tegen de wand in je keuken? Je kat die niets leuker vindt dan kopjes geven in de hoek van de kamer, of je hond die regelmatig met zijn staart de gangmuur bewerkt? De plakkerige handjes van je kinderen die je op ‘speelhoogte’ tegenkomt door het hele huis. Soms is het houden van schone muren in huis een extra grote uitdaging. Histor Clean gaat die uitdaging graag met je aan!

Histor Clean is een speciale muurverf die reinigbaar is, dus zijn vlekken op de muur verleden tijd. Ben je een hobby kok die weleens knoeit, een dierenliefhebber of heb je een druk gezin en is dat te zien aan je muren? En heb jij daardoor weleens vlekken op je muren waarvan je dacht 'kon ik dat maar schoonmaken zonder opnieuw te moeten verven'?

Dan ben jij de ideale kandidaat om deel te nemen aan het Histor Clean testpanel!

Ervaren hoe het is? Geef je op voor ons testpanel en vertel wat jouw uitdaging is voor Histor Clean!

Om mee te doen aan dit testpanel moet je 12, 13 of 14 september tijd hebben om een muur in jouw huis te schilderen. Histor zorgt ervoor dat je 10 liter witte Histor Clean krijgt met een verfbak, een roller, een kwast en tape!

Benieuwd naar de testresultaten? Bekijk deze hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Monique Kies
  ben heel blij net de verf ,zag er gelijk mooi uit ! was ook zo gebeurt . echt sorry voor diegene die het niet geworden zijn .......
 • Brenda Reimerink
  jammer dat ik te laat ben voor de Histor test...ik heb echt een keukenmuur...grrr!! Vorig jaar gestuukt en gesaust, maar met 3 katten, 2 kindjes en een man die van koken houdt.....zucht
 • Helen Slappendel
  Zou de verf graag proberen maar mijn muur is niet superglad, weet niet of het dan geschikt is? Hoeveel vierkante meter kan je met 10 liter doen?
  • Renate Van De Logt
   Hallo Helen, De verf is daar ook wel geschikt voor hoor, mijn muur is ook niet superglad. Alleen je met schoonmaken kan je beter met een goeie gladde doek doen en niet die goedkope gele schoonmaak doekjes. Met 10ltr kan je +/- 100m2 doen.