Stokke® Sleepi™ groeit tien jaar mee

Het kinderbed van Stokke® is een knus en warm nestje, dat meegroeit met de lengte en ontwikkeling van je kind. De vijf gezinnen die de Stokke® Sleepi™ hebben getest, zouden hem zonder meer aanbevelen bij andere ouders.

[image name=esther format=160 align=left left=0 right=10]Vanaf de kraamtijd tot je tiende jaar in hetzelfde vertrouwde bed slapen: dat moet toch heerlijk zijn voor een kind. De Stokke® Sleepi™ is hier speciaal voor ontwikkeld. Het slaapsystem is uit te breiden in de lengte en in hoogte verstelbaar, en de zijkant kan ook worden weggehaald. Daarom hebben we voor de test ouders gevraagd met kinderen die in leeftijd variëren van 0 maanden tot 4 jaar.

Sleepi™ Mini: beschut wiegje
[image name=lieke format=160 align=right left=5 right=0]Lieke (32), moeder van een dochter van drie maanden, vindt de Sleepi™ Mini een mooi, knus en duurzaam bedje. Misschien een beetje aan de kleine kant voor haar dochtertje van drie maanden, maar het bedje is gelukkig in lengte uit te breiden. Esther (34) testte de Sleepi™ Mini met haar pasgeboren dochter. Het bed voldoet aan haar verwachting. "Alles wat ik had gelezen over het Stokke wiegje klopt precies! Dat het bedje in hoogte verstelbaar is, is heel fijn, maar vooral dat het door de deur heen kan om van kamer te verhuizen is heel fijn.

Sleepi™ Bed: zijkant open of dicht
Chantal (34), moeder van een zoontje van zeven maanden, testte het Sleepi™ Bed, een maatje groter dan de Sleepi™ Mini. “De ronde vormen geven een gevoel van geborgenheid”, zegt ze. Het matrasje had wat haar betreft wel iets dikker mogen zijn. "Echter beschik ik niet over voldoende kennis wat goed is voor de ergonomie van een baby, zegt zij." De matrassen voor Stokke® Sleepi™ zijn gemaakt van polyurethaanschuim. Door de elasticiteit en drukverlagende eigenschappen heeft het kindje de juiste ondersteuning en comfort. De tweejarige zoon van Rianne (31) sliep ook heerlijk in zijn Sleepi™ Bed. “Fijn dat het bedje aan de zijkant open kan, zodat hij er zelf uit kan”, zegt Rianne. “Maar de opening is ook weer niet zó groot dat hij eruit valt.”

Sleepi™ Junior: stoer en toch ook heerlijk knus
Marije’s dochter van vier heeft zelfs in haar nieuwe bed zitten spelen. Marije (33): “In haar slaap is ze er wel twee keer uit gevallen, maar dat komt omdat het bed wat smaller is dan ze gewend is.”

[image name=chantal format=160 align=left left=0 right=4]              [image name=rianne format=160 align=center left=2 right=4][image name=marije format=160 align=right left=2 right=2]

Nieuwsgierig of dit iets voor jouw kind(eren) is? Lees hier meer over de Stokke® Sleepi™.

[image name=stokkesleepi format=629 align=left left=0 right=5]
 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Sonja Schenkels-vink
    Ik had deze graag willen testen ook omdat wij opa en worden was het welkom geweest ..onze dochter heeft de rest van hun producten dan kan oma en opa de rest testen .. Vriendelijke groetjes Sonja
  • Wesley Boyen
    Ooooooh super!! Stokke is een super goed product ! Deze had ik heel graag getest
  • Anna Tuyn
    Wat een prachtig bedje! Deze had ik heel graag getest. 10 jaar lang een stijlvol bedje: I love it!