Test 3 weken de Philips Sonicare Flexcare Platinum tandenborstel!

Wij zoeken tien testers die voor hettestpanel.nl de nieuwe Philips Sonicare Flexcare Platinum tandenborstel grondig gaan testen en beoordelen! 

Uit recent onderzoek* blijkt dat "poetsen met een elektrische tandenborstel beter is omdat deze meer tandplak verwijdert en beter helpt tandvleesontsteking te voorkomen. Maar de manier waarop je poetst is ook erg belangrijk voor een goede mondhygiëne."
Philips introduceert de Sonicare Flexcare Platinum tandenborstel. De tandenborstel die zich aanpast aan de vorm van je tanden en met een speciale deep clean stand.

Test drie weken deze tandenborstel en geef je menig! Klik hieronder op de 'Doe mee' button en vul de extra vragen in!

*ACTA 2015

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • gerda betgen
  ik wil heel graag testen doe het nu nog met een gewoonen tandeborstel
 • Jeanette Ebbinge-bremer
  Nou als deze tandenborstel meer tandplak verwijdert en helpt om ontstekingen te voorkomen wil ik hem graag testen. Vervangt hij ook meteen het stokeren/flossen? Dat zou helemaal ideaal zijn. Ik ben heel nieuwsgierig.
 • Elger Brouns
  Mondverzorging is belangrijk. Je tanden weerspiegelen je gezondheid. Daarom zou ik graag deze Philips tandenborstel willen testen
 • Karin Mulders
  Deze test is mij op het lijf geschreven!! Ik heb al 34 jaar geen gaatjes... Heel trots ben ik daar natuurlijk op en dat wil ik natuurlijk heeeel graag zo houden. Ik denk dat dit verdubbeld kan worden met de nieuwe tandenborstel van Philips.. :)
 • Cailin Kuit
  Ik poets nu elektrisch met Braun, maar ben ook niet meer tevreden. Ik ben ook een overstap aan het overwegen. Daarom zou ik deze tandenborstel graag willen testen.
 • greetje luders
  zou super zijn beetje hulp bij het poetsen heb reuma en fybromalyagie heb gewone tandenborstel lijkt me geweldige ervaring dit te mogen testen ,weer met een glimlach
 • Co Martens
  Ik ben erg benieuwd naar deze tandenborstel, aangezien ik momenteel ook al elektrisch poets, oral b. Heb echter altijd ontzettend veel last van tandplak en tandsteen, ben dus benieuwd of het misschien komt door verkeerde manier van vasthouden of omdat mijn tanden onder niet even recht zijn en ik er daardoor moeilijk bij kom. Misschien is deze tandenborstel de oplossing voor het probleem!
 • Tjikkie Elzinga
  ik poets nu met een Philips sonicare, deze is 5 jaar oud en zou heel graag de nieuwe Philips sonicare flexcare platinum willen testen om te kijken of die nog weer beter poetst dan mijn oude waar ik ook heel tevreden over ben.
 • Brenda Goorden
  ik poets ook elektrisch met oral B, maar ik moet steeds vaker mijn tandenborstel opladen, nu na 3 jaar intensief gebruik. Tegenwoordig lijkt alles wel gemaakt voor " korte termijn gebruik" Ben wel erg benieuwd of er veel verschil zit in de philips tandenbrstel en de oral B
 • Ester Stalman
  Ik poets nu met oral b. Maar wil nog steeds heen en weer poetsbewegingen maken... Misschien heb ik met de Philips tandenborstel minder deze neiging
 • Loes Putter
  Ik heb mij ook opgegeven. Wil graag eens elektrisch poetsen proberen.
 • T Tal
  Ik ben ook gewend om mijn tanden te poetsen met een elektrische tandenborstel van het merk Oral B. Ik ben benieuwd of de tandenborstel van Philips net zo goed of zelfs beter is dan die van Oral B.
 • Monique van Bezooijen-Gribling
  Wij zijn gewend om met een Oral B tandenborstel te poetsen maar ik merk dat ik niet zo tevreden meer ben met dit merk. De overstap naar Philips zijn we aan het overwegen en daarom komt deze test als geroepen!
  • Leo Van Antwerpen
   Ja ja .dus je bent niet meer tevreden met oral B?? dan wordt het tijd dat je er andere borstels opzet. goh Joh wat een toeval dat je nu Philips overweegt//?misschien mag je deze wel testen , succes