Test de LG G6 Smartphone

LG brengt een nieuw model smartphone op de markt: de LG G6. Wij zoeken 20 testers (M/V) die het toestel willen testen en hun mening willen delen met hettestpanel.nl en Kieskeurig.nl.

Productinformatie
Met de nieuwe LG G6 legt LG de focus op een premium design van glas en metaal en scherp display. Door het ‘FullVision-scherm’ heeft de telefoon dankzij smalle randen een groot scherm.  Belangrijke specificaties:
-    18:9 beeldverhouding
-    5.7” QHD FullVision display
-    Selfie camera met groothoek
-    2x 13 megapixel camera
-    Dolby Vision™ & HDR10
-    Water- en Stofbestendig

Wil jij de LG G6 testen? Geef je dan door op de ‘doe mee’ knop te klikken!
 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • B. Leeuw
  Zou zo graag mee willen testen. Hou van de nieuwste technische snufjes en ben technisch aangelegd. Hoop dat ik nu na al die tijd de gelukkige ben en mijn review uitvoerig mag geven en natuurlijk tot in ieder detail mag testen
 • Diana Sri Sulistiawati
  Graag meedoen
 • Natalia Lutsyk
  IK wil heel graag testen, omdat ik heb gewone mobiel telefoon
  • Dylan Smit
   Jij spraakt ook goed Nederlands
 • Nancy Hartman
  Altijd een iphone bezitter geweest aangezien mijn vrienden en kennissen android toestellen afraden ook mijn man had een android maar was ook een vastloper,ook de toestellen waren vaak rommel. Dit zou ideaal zijn om hem twee weken te testen ben benieuwd of ik dan toch een x zal overstappen op android en een ander merk telefoon want geen enkele telefoon kan tegen een iphone op wat kwsliteit betreft
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil deze heel graag testen stuur maar op
 • Cheyma tag
  ik zou graag meedoen. mijn telefoon is al een maand geleden stuk gegaan en ik ben aan het sparen voor en nieuwe. maar best duur. dus daarom wil ik deze wel graag testen.
 • Ingrid Van Velzen
  Zou graag meedoen, want heb nu de LG nexus 5. Deze bevalt me heel goed, maar is aan vervanging toe, want het geluid laat steeds meer te wensen over alsmede de batterij. Misschien komt deze dan in aanmerking bij mij volgende aanschaf!