Test de Mitsubishi Space Star één week gratis én vertel over jouw ervaringen!

De Mitsubishi Space Star onderscheidt zich door zijn opvallende, speelse design. De auto is zuinig, wendbaar in de stad, voordelig en ruim in zijn klasse. Wil jij dit zelf ervaren en jouw mening geven? Test dan nu gratis één week de Mitsubishi Space Star én vertel over jouw ervaringen.  

Wij zijn op zoek naar enthousiaste testers die hun ervaringen met de Mitsubishi Space Star willen delen d.m.v het maken van een ervaringsverslag. Dit verslag zal gebruikt worden voor een aantal artikelen in Libelle en op diverse websites.

Hoe gaat dit testpanel precies in zijn werk?
-    Geef je op door op de “Doe mee” button te klikken en de extra vragen te beantwoorden.
-    Op 24 april wordt er, wanneer je bent geselecteerd, telefonisch contact met je opgenomen.
-    Er zijn twee testperiodes:
         Van dinsdag 28 april 11.00 uur t/m maandag 4 mei 9.00 uur.
         Van maandag 4 mei 11.00 uur t/m maandag 11 mei 11.00 uur.
-    De Mitsubishi Space Star* haal je zelf op bij de Mitsubishi dealer in Hoofddorp.

Hoe geef je je mening?
-    Gedurende de testperiode vragen we je om verschillende activiteiten** met de auto uit te voeren.
-    Na de testperiode is er een telefonisch interview van ongeveer 20 minuten waarin jij jouw verslag doet van de test.
-    Gedurende de testperiode worden er tijdens één dagdeel (ochtend of middag) foto's en een video van je gemaakt.

De fotograaf en videograaf zullen tijdens de testperiode op een met jou afgesproken moment met je meegaan en foto's en een video thuis of op locatie maken. Je wordt hier uiteraard goed over geïnformeerd! Deze beelden zullen gepubliceerd worden in een aantal artikelen in Libelle en op diverse websites.

*Inclusief één volle tank.
**Denk hierbij aan het inladen van de kofferbak, het plaatsen van kinderzitjes of het uitgebreid verstellen van de stoelen.

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Hans Confurius
  Lijkt me super eens een nieuwe auto te testen hoop wel dat er ook een mogelijk is om met een automaat te rijden daar ik zelf niet anders gewent bent hopelijk kan die ook makkelijk een opvouwbare rolstoel plaatsen en dan toch het comfort hebben met alle nieuwe snufjes en ja hoofddorp lijkt me geen punt vanuit Groningen,Familie woont daar ook dus gelijk een mooi ritje en testen zijn we voor veel inhopenlijk is deze super zuinig kunnen we veel kilometers veilig testen, horen het graag groeten Hans.C. uit Groningen!
 • Chantall Palm
  Wauw, geweldige actie. Je moet er wat voor over hebben en dat heb ik het zeker (al moet ik er 3 uur voor rijden)! Vette auto, ruime mogelijkheden en een uitgelezen kans om eens te testen of een auto als deze iets voor ons is. En als we dan toch in Hoofddorp zijn, dan maar gelijk even testen hoeveel Primark tassen erin passen ;). Om daarna een week te mogen testen op (én genieten van) allerlei aspecten van deze beauty. Als je daar niet enthousiast van kan worden, weet ik het ook niet meer... We would definitely love to <3
 • Romee Brandenburg
  Aangemeld. Op de exacte tijdstippen kan ik m niet halen. Maar een uurtje eerder of later wel. 24 april ook nog eens jarig...zou wel een leuk cadeau zijn!
 • Waarom alleen Hoofdorp
 • Melanie Schrader
  Kan helaas niet maar lijkt me wel cool
 • Saskia Okker
  Zelf rijd ik al bijna 2 jaar in dit model, was toen net op de markt. Aangeschaft omdat hij zo zuinig zou zijn. Daar is echter niets van waar. Had ik dit geweten was het zeker niet deze auto geworden. Hij rijdt wel lekker. Ik heb een model met start/stop systeem. Ideaal! Maar dan nog.. hij wordt er niet zuiniger van.
 • vera zuiderwijk
  Voor deze auto wil ik wel naar Hoofddorp rijden. Kan ik meteen daar gaan winkelen en uitproberen hoeveel in de auto past.Waarschijnlijk neem ik dan meteen mijn dochter en jongste kleinzoon mee, kan ik meteen een autostoeltje erin zetten.
 • Laura Hafkamp (Redactie)
  Bedankt voor jullie aanmeldingen! Begrijpelijk dat Hoofddorp niet voor iedereen even centraal ligt. Hopelijk kunnen we binnenkort een auto elders in het land testen. Voor nu hebben we de auto beschikbaar gekregen in Hoofddorp en gaan we twee gelukkige testers blij maken! Groeten de redactie!
 • Diana Schipper
  Niet erg centraal ... Hoofddorp terwijl een dealer bij mij nog geen 5 kilometer verderop zit....maar ik schrijf wel in want het lijkt mij een super ervaring!!!
 • Nu wel me aangemeld, maar zie dat Hoofddorp wel erg ver is inderdaad... bijna 2 uur rijden .. beetje ver..
 • Martine De Jager
  Inderdaad jammer dat je naar Hoofddorp toe moet, maar daarnaast woon ik een stad met betaald parkeren (ook in mijn straat) en waar haal je dan een extra parkeerpas vandaan als je al een auto hebt :-)
 • anne Beek van
  Helaas ook voor mij te ver weg, jammer, had graag getest.!
 • Linda Koops
  Hoofddorp. Beetje te ver weg voor mij
 • Tinus Zwart
  Ik wil graag erachter komen hoe groot deze is en hoe zuinig hij is. Ik rijd zelf al een diesel om zo zuinig mogelijk te rijden, maar ik rijd er eigenlijk te weinig kilometer voor om diesel te rijden in plaats van benzine. Laat u mij ervaren of deze auto mij veel te bieden heeft?