Test de PureVision2 HD lenzen van Bausch+Lomb

TESTEN: Vergt het werken op een mobile device veel van je ogen? Moeite met voortdurend focussen op je laptop, smartphone of tablet en zorgt dit voor verschillende vermoeidheidsklachten? Test dan nu de PureVision2 HD lenzen.

De PureVision2 HD lenzen zijn moderne silicone hydrogel maandlenzen. Tegenwoordig gebruik je veel verschillende schermen van mobiel divices en dit kan leiden tot verschillende vermoeidheidsklachten zoals hoofdpijn, droge ogen en wazig zicht. Het asferische ontwerp van PureVision2 HD contactlenzen van Bausch+Lomb kunnen deze klachten verminderen zodat ogen mee kunnen gaan met de huidige ontwikkelingen. 

Over Bausch+Lomb & Pure Vision2 HD
Bausch+Lomb is al meer dan 165 jaar toonaangevend binnen de oogzorg. De PureVision2 HD contactlenzen combineren een uitstekend zicht met een zeer hoog draagcomfort. Het speciale lensontwerp zorgt ervoor dat halo's en lichtschitteringen worden verminderd waar door scherp en helder zicht wordt geboden, zelfs tijdens slechte lichtomstandigheden.

Hoe werkt dit testpanel?
Rond 2 oktober hoor je per mail of je bent gekozen om PureVision2 HD lenzen van Bausch+Lomb te testen 
Om mee te doen met de test moet Bausch+Lomb je ogen eerst opmeten om ervoor te zorgen dat je lenzen krijgt die bij jou passen.
Het opmeten gebeurd bij Bausch+Lomb in Schiphol-Rijk tussen 3 en 9 oktober. Wanneer je bent uitgekozen om te testen ontvang je een e-mail om een afspraak te maken voor het opmeten.

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Kim Vergouw
    Goedenmiddag, Ik ben geselecteerd geweest om de lenzen van Bausch+Lomb te testen. Volgens Bausch+Lomb zou ik half januari een mail van jullie krijgen om mijn bevindingen / testresultaten weer te geven. Helaas heb ik tot op heden niets ontvangen. Hoe gaat het nu verder? Met vriendelijke groet, K. Vergouw