Test de Xlens bril en pak dyslexie aan!

Dyslexie kan veel invloed hebben op het presteren van jouw kind op school. Geen dansende letters meer, beter kunnen lezen, begrijpen wat je leest, minder schrijffouten maken, minder vermoeid zijn bij het lezen én gemakkelijker concentreren? De bril van Xlens kan dyslexie niet genezen maar wel de leesprobleem oplossen, die hiermee gepaard gaan. Feit is dat 60% van de mensen met dyslexie is geholpen met de Xlens bril. Is jouw zoon/dochter hiermee geholpen?

De speciaal ontwikkelde kleurenfilters van Xlens zorgen voor een andere filtering van het licht en verhogen de rust en concentratie, waardoor de ogen letters en woorden gemakkelijker kunnen verwerken. De bril verbetert de prestaties vanaf het allereerste moment. En het prettige: je hoeft er helemaal geen training voor te doen.

Xlens is er voor iedereen met dyslexie, maar voor dit testpanel zoeken wij kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar, die graag de Xlens bril willen testen.

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?
Tijdens een oogonderzoek, waarbij met en zonder kleurenfilters wordt getest, wordt direct duidelijk of Xlens voor jouw zoon/dochter een oplossing biedt. Er wordt gekeken welke kleurencombinatie Xlens filters het beste is (de kleur van de filters kan voor elk oog anders zijn). Zo wordt gemeten of het resultaat beter is met Xlens. Is dit het geval? Dan mag jouw zoon/dochter 2 maanden lang de Xlens bril gratis testen.

Het is belangrijk dat hij/zij dan ongeveer 5 uur per dag de Xlens bril draagt. Het duurt namelijk enige tijd voordat het resultaat optimaal is.

Mag jouw zoon/dochter de Xlens bril testen en bevalt deze goed? Na het testpanel kan de bril worden aangeschaft voor €545,- (teruggeven kan natuurlijk ook). Dit betekent een korting van €110,- voor de bril, inclusief een compleet onderzoek!

Niet geselecteerd maar wel benieuwd of Xlens iets voor jou of iemand in je omgeving kan betekenen?
Maak hier een afspraak. Een Xlens specialist neemt dan contact op om op de dichtstbijzijnde vestiging een onderzoek te doen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Yorik Kempers
  Hoe kan ik mijn zoon aanmelden voor deze test? Hij is bijna 10 jaar en heeft dyslectie, veel hoofdpijn gehad en lezen, maar vooral spelling loopt hij erg achter. Met vriendelijke groet Saskia vos
 • Anneke Eggink-pelsma
  Lieve mensen, Er wordt enorm veel onderzoek gedaan naar dyslexie.....Maar een wonderbril is helaas geen remedie tegen dyslexie, was het maar waar! Heel veel kinderen en volwassenen zouden dan geholpen zijn!!! Persoonlijk vind ik het jammer dat dit product wordt voorgelefd aan het testpanel en valse hoop geeft. Vriendelijke groet. Dylsexiespecialist. Anneke
  • Michelle Jong
   Beste Anneke, bedankt voor je reactie! De bril van Xlens kan dyslexie inderdaad niet genezen maar feit is dat 60% van de mensen met dyslexie is geholpen met de Xlens bril. Zij kunnen daadwerkelijk verschil zien bij het dragen van de Xlens bril. Wij willen de bril laten testen omdat we benieuwd zijn of de testers dit straks ook zo ervaren. Met vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl
 • Pat Krol
  Moet er bewezen dyslexie zijn? Mijn zoon (van bijna 8) heeft moeite met lezen, maar het is nog niet duidelijk waar het aan ligt
 • Anne-sophie Boddez
  Hallo, Ik probeerde onze dochter Nanou in te schrijven. Helaas loopt er telkens iets fout bij de aanmelding. Dyslexie bepaalt voor een groot deel ons gezin. Al zeker drie gezinsleden vechten dagdagelijks tegen onzekerheid en frustratie ... kan je laten weten of u toch iets van onze gegevens ontving aub? dank u!
 • Anne-sophie Boddez
  Hallo, Ik probeerde onze dochter Nanou in te schrijven. Helaas loopt er telkens iets fout bij de aanmelding. Dyslexie bepaalt voor een groot deel ons gezin. Al zeker drie gezinsleden vechten dagdagelijks tegen onzekerheid en frustratie ... kan je laten weten of u toch iets van onze gegevens ontving aub? dank u!
  • Redactie Hettestpanel
   Beste Anne-Sophie, bedankt voor je reactie. We hebben jouw aanmelding voor dit testpanel ontvangen. Kun je aangeven wat en waar het mis ging? Dan kan ik kijken of ik dit kan verhelpen. Vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl