Test Gladskin Skin Irritation tegen irritatie na het scheren

Met Gladskin is er een heel nieuw tijdperk begonnen in de aanpak van huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea en overige vormen van huidirritatie, zoals na het scheren. Ondervind jij ook een probleem na het scheren? Geef je dan op voor de Gladskin Skin Irritation test en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de huid leven miljarden bacteriën. De meesten zijn noodzakelijk en onmisbaar voor een gezonde huid. Maar sommige bacteriën veroorzaken irritaties, ontstekingen en jeuk. Gladskin heeft als eerste een product ontwikkeld dat zich alleen richt op deze slechte bacteriën. De goede bacteriën worden met rust gelaten. 

Met deze doelgerichte aanpak van Gladskin begint er een heel nieuw tijdperk in de aanpak van huidproblemen zoals irritatie na het scheren en harsen. Gladskin is een medisch hulpmiddel en heeft ook producten voor mensen met acne, eczeem en rosacea.

De test
Heb jij last van irritatie van de huid na het scheren? Huidirritatie is te herkennen aan roodheid, puistjes, jeuk en een branderig gevoel. Doe mee en wie weet mag jij straks Gladskin testen!
   

Helaas je kunt niet meer deelnemen!