Test jij de Bugaboo Cameleon³ en wil jij je mening met ons én jouw omgeving delen?

Wij zoeken 3 testers, die de Bugaboo uitgebreid willen testen en hun mening met hettestpanel én via het eigen sociale netwerk willen delen.
Ben jij benieuwd of deze wandelwagen echt op alle terreinen te gebruiken, licht en compact is zoals Bugaboo beweert? 

Deze wandelwagen is volgens Bugaboo een icoon binnen de wandelwagens. De wieg is te veranderen in een stoel, en andersom. Hierdoor is de Bugaboo Cameleon³ geschikt voor pasgeboren baby's tot kinderen van 17 kilogram.  Alle materialen van deze wagen zijn wasbaar in de wasmachine en de stoel beschikt over een vijfpuntsgordel met in hoogte verstelbare schouderbanden. De wagen is 9,6 kg zwaar en (uitgevouwen) 59 cm wijd.

Meld je dan nu aan voor dit testpanel en wie weet ben jij één van de drie testers!

Wij vinden het belangrijk dat je de Bugaboo Cameleon³ zo optimaal mogelijk kan testen. Daarom is het de bedoeling dat je de kinderwagen zelf ophaalt bij de Bugaboo store in Amsterdam op woensdag 13 april, de testperiode gaat donderdag 14 april van start. Je zal daar een uitgebreide instructie krijgen hoe de Bugaboo Cameleon³ werkt. 

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jolanda Yiadom
  Heel erg graag wil ik deze testen met mijn zoon . Zijn huidige is van grote broer geweest en aan vervanging toe. Dit komt perfect uit .Mijn review deel ik dan ook heel graag in een groep.
 • Karin Glorie
  Lijkt me erg handig, zeker ook als reiswieg in de auto. Als de kleine 12 weken is al een lange auto rit gepland naar het buitenland zou fijn zijn als ze heerlijk kan slapen. Testen dus graag
 • Karin Glorie
  Lijkt me erg handig, zeker ook als reiswieg in de auto. Als de kleine 12 weken is al een lange auto rit gepland naar het buitenland zou fijn zijn als ze heerlijk kan slapen. Testen dus graag
 • Monica Pieritz
  Jammer mijn kleindochter word in augustus geboren ,had graag de licht roze willen testen.
 • Cissy Bosson
  Zou geweldig zijn voor mijn schoondochter om te testen ze is eind april uit gerekend dus ophalen is geen probleem en dan kunnen ze na de bevalling toch met de honden naar het bos, zij hebben nu een leen kinderwagen die daar niet geschikt voor is ,maar ja zo`n kinder/wandelwagen die daar voor echt zonder problemen geschikt voor zijn die zijn duur dus vandaar de leen wagen en nog ff door sparen !
 • Angela Tillemans
  Net opgegeven, ben benieuwd. Aangezien we op vele verchillende oppervlakten kunnen testen zou het wel heel leuk zijn! We wonen dicht bij bossen, duinen, strand en stad. Wat wil je nog meer voor een goede test!
 • T Tal
  Wil deze kinderwagen graag testen met mij kleine meid! Woon vlakbij een bos, dus kan de kinderwagen dan goed testen!
 • Jacqueline Bobbink
  Helaas moet ik de 14e werken. Had hem graag willen uitproberen
 • Roy Ten Pas
  Helaas te vroeg, we verwachten pas eind oktober ons kindje
 • Nadia Eikhoudt
  Ophalen in Amsterdam is voor mij toch echt te ver. Helaas, want ons jongste 2 zouden nog kunnen testen en de 3e wordt in september verwacht...
 • Stella Evers
  Wij hebben een Bugaboo Cameleon voor onze dochter van 13 maanden en zijn er heel tevreden over! We hebben de wieg ook vaak gebruikt als reiswieg en de wagen is heerlijk smal en wendbaar.
 • Edgar B Dirkse Vd Heuvel
  Een mooie wagen! Ben benieuwd of de Bugaboo in het bos goed te gebruiken is. Een plek waar we regelmatig met onze dochter wandelen. Leuk en mooi testpanel!