Test jij de nieuwe Orbit Baby G3 kinderwagen?

De Orbit Baby G3 is een nieuw revolutionair reissysteem.
De unieke Smarthub klikt en draait je reiswieg of je zitgedeelte of je autostoel in alle richtingen - 360°.
Eenvoudig en compact inklapbaar.


Op stap met een twist
Wil je je onderscheiden? Wil je iets anders, iets nieuws? Wil je een andere look, een nieuw design? We zoeken ouders van een baby van 0 tot 6 maanden die de unieke Orbit Baby G3 wil testen.  

Er zijn twee combinaties van de Orbit Baby G3 die worden getest:

 1. je test het chassis van de Orbit Baby G3 met een draagwieg en autostoel. Deze kinderwagen + autostoel is voor baby’s van 0 tot 2 maanden.
 2. je test het chassis van de Orbit Baby G3 met een zitgedeelte en autostoel. Deze wandelwagen + autostoel is voor baby’s tussen die 3 en 6 maanden.


Heb jij een baby tussen de 0 en 6 maanden, wil je het nieuwe Orbit Baby G3 reissysteem testen, én vind je het geen probleem om meerdere keren een vragenlijst in te vullen? Let op: om de OrbitBaby G3 met autostoel te testen moet je in het bezit zijn van een ISOfix aansluiting in de auto. Voldoe je aan deze voorwaarden, geef je dan nu op!

Wil je meer info? Kijk dan op www.oogappel.nl

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Bodil Mulder
  Vandaag ben ik 39 weken en 2 dagen zwanger... Wat zou er eerder komen; bericht of ik zo gelukkig ben om deze veelbelovende kinderwagen te mogen testen, of ons kleine wondertje? :)
 • Annelien Scheele
  mijn kleinzoon wordt verwacht op 14 maart. Kom maar op :-)
 • Carla Janson
  dit zou geweldig zijn mijn dochter verwacht een baby girl over 4 weken dus dit zou geweldig zijn en een verrassing want ze heeft nog geen kinderwagen
 • Tanya Hendriks-Muilman
  11 mei uitgerekend van onze tweede. Zou een leuk testproject zijn!
 • Krystle Brasse
  Ik zou er super blij mee zijn aangezien ik nu een 2de hands heb en ook alleen kan betalen. Deze is helaas al kapot aan het gaan maar zal het ermee moeten doen. Dit zou dus helemaal geweldig zijn ook een nieuwe kinderwagen :) En dan ook nog eens zo'n mooie en moderne die bijna niemand nog heeft :D Ik duim heel hard :)
 • Vivian En Stephan Van Dijk
  Ik wordt tante. Mijn schoonzusje is zwanger dan kan ik met haar kleine pronken en anders opa en oma! Hoeft ze er zelf niet aan te denken met haar zware reuma.
 • elisa bos
  Wij hebben nu een oude kinderwagen waar alleen reiswieg bij zit
 • Nou dat komt mooi uit over een week of 4 worden wij opa en oma dus mooiere test bestaat niet lijkt mij