Test jij de nieuwe, volledig geïntegreerde Siemens iSensoric vaatwasser?

TEST: Siemens zoekt testers voor de nieuwste iSensoric vaatwassers. De vaatwassers beschikken over verschillende eigenschappen die ervoor moeten zorgen dat deze extreem zuinig, snel en natuurlijk de vaat schoon wast. Wil jij dit testen? Lees dan hieronder verder...

Er zijn 8 vaatwasser die getest kunnen worden verdeeld over twee modellen. Beide modellen zijn nieuw op de markt.

1. De Siemens iSensoric vaatwasser SN69M002NL. Deze vaatwasser beschikt over een intelligent systeem van sensoren die de hoeveelheid vaat herkent en hier automatisch het waterverbruik, de temperatuur en de cyclusduur op aanpast. De vaatwasser zorgt voor een schone vaat en jij hebt tijd voor leukere dingen. 

2. Deze Siemens iSensoric premium vaatwasser SN678X02TN is de zuinigste in de markt dankzij het Zeolith®- droogsysteem dat voor een zeer goed droogresultaat moet zorgen.
Met variospeed+ zou de vaatwasser ook de snelste in de markt moeten zijn. De besteklade, zeer flexibele korven, binnenverlichting en statusindicatie op de vloer moeten ervoor zorgen dat je niet meer zonder de vaatwasser wilt.

De vaatwasser wordt door een monteur geïnstalleerd in de week van 24 november. Meld je alleen aan voor dit testpanel als je in die week een dagdeel thuis kan zijn voor de installatie van de vaatwasser.

Wil jij een vaatwasser testen? Doe dan nu mee

[image name=oproep4 format=160 align=left left=5 right=5]

[image name=oproep5 format=160 align=left left=5 right=5]


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Vivian En Stephan Van Dijk
  Zou ideaal zijn die van ons is aan vervanging toe.
 • claudia tromp
  wauw zou helemaal top zijn om de vaatwasser te mogen testen zou goed uit komen met een gezin van 6 personen
 • Yvonne Smit-meertens
  onze vaatwasser is zeker aan vervanging toe ik denk dat hij z,n 15 jaar oud is. hij is niet zo zuinig in gebruik meer en doet er een eeuwig heid over.Ben benieuwd hoe deze het doet.
 • jenny keulen
  Zou een mooie kans zjjn deze te testen, aangezien we aan een nieuwd vaatwasser toe zijn!
 • Janet D
  Dat lijkt mij nou ideaal, nooit meer te hoeven afwassen...
 • Bernard Stikfort
  Ik betwijfel of het nog nut heeft om mee te doen. Een test mogen doen met deodorant, en voor alle overige test steevast afgewezen. Alleenstaanden tellen dus niet mee.
 • Mijn vaatwasser doet het niet meer, negen jaar oud en dus tijd voor een nieuwe. Ik ben razend nieuwsgierig naar de nieuwste techniek.
 • Maria Mulder Smidt
  ik zou het fantastisch vinden on hem een keer kunnen uit te proberen een keer nier achter een hele berg afwas testaan maar een keer tijd voor wat anders
 • Herma Scholten
  Ik zou dit fantastisch vinden om dit uit te mogen proberen, als invalide is het al moeilijk want in het aangepaste aanrecht zit maar een heel ondiepe bak! Wat een geschenk zou dit zijn zeg!!!
 • Hanny Knetemann
  zou fantastisch zijn om ook eindelijk een vaatwasser te hebben. En dan meteen een goede.
 • Gerrie Driessen
  Onze vaatwasser heeft het helaas een aantal maanden geleden begeven. Nu wassen we met de hand af. Wat zou het gewéldig zijn de vaatwasser te mogen testen!!!!!
 • Chantal Castelijns
  Lijkt me geweldig om deze vaatwasser uit te mogen testen! Een goede vaatwasser vinden is namelijk nogal een opgave en mijn huidige vaatwasser voldoet niet aan wat is van een vaatwasser verwacht!