Test jij de Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine?

We mogen 10 testers selecteren die de Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine gedurende een testperiode van 3 weken uitgebreid gaan testen. Ben jij een ware masterchef? Maak jij graag koekjes, chocolademousse, bitterkoekjes, cupcakes en andere lekkernijen? En zet jij graag dit lekkers aan anderen voor?

 

 

 

Wil jij dit keukenapparaat intensief testen door het maken van deegwaar, gebak en andere ingrediënten? Geef je dan op! Na de testperiode van 3 weken vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over deze keukenmachine op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
Volgens Tefal maakt iedereen gemakkelijk dagelijks een taart, zoet of hartig gebak met de Masterchef Gourmet+ Keukenmachine omdat je de ingrediënten voor taarten, chocolademousse en koekjes er goed mee kunt voorbereiden en maken. De planetaire dubbele mengbeweging, roterende kop van deze Tefal keukenmachine en het patisserie-accessoire dat in tegenovergestelde richting beweegt, dragen bij aan een snel, gelijkmatig en glad mengsel. Tefal geeft aan dat de Flex Whisk technologie het eiwit van één ei al kan opkloppen. Wil jij alle mogelijkheden van de Masterchef Gourmet+ uittesten? Geef je dan op!

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?

 • Als je één van de geselecteerde 10 testers bent, ontvang je het product op vrijdag 16 september bij je thuis.
 • Je test Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine gedurende 3 weken (16 t/m 9 oktober). Je wordt geacht er minimaal 3x per week gebruik van te maken.
 • Na 3 weken ontvang je een mail met de vraag of je het product voor een gereduceerd bedrag wilt overnemen. Wil je dat, ontvang je een factuur. Wil je dat niet, dan wordt het product een week later door een koerier opgehaald (Let op: dit kan alleen als het product in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking aan de koerier wordt aangeboden).
 • Na 3 weken, rond 7 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en wordt je gevraagd om je mening en ervaring over de Masterchef Gourmet+ Keukenmachine te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Meld je nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren. Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Linda Goosen-beening
  Ik zou hem graag wille testn.
 • Caroline Beets
  helemaal te gek ik mag samen met mijn dochter die een horeca opleiding doet deze machine testen. Wij gaan onze uiterste best doen om tijdens de testperiode alles wat de machine kan uit te proberen en als hij goed bevalt dan nemen we hem over.
 • Brenda Van Der Weij
  Dit zou zo gaaf zijn he!! :D Ik zou ook serieus overwegen om hem over te kopen na de testperiode. Echt heel gaaf. Dit zijn die onderzoeken waar ik al geruime tijd naar uitkijk! Komt ook goed uit zo net voor de verjaardag van m'n dochtertje. Klaar? Bakken maar!! :D
 • Marielle Bierman
  Jammer, te laat om in te schrijven. ;((
 • Wilma Arlar-Verhoeven
  Helemaal geweldig die willen wij heel erg graag testen!
 • Edward Kooistra-Bahnerth
  Een heel mooi apparaatje om te zien, zou geweldig staan in onze keuken, al is het een echt kleine keuken, je moet ook niet te kieskeurig zijn als je zo een geweldig apparaat te gaan testen natuurlijk. Zou ons kookgemak enorm een boost geven.
 • Bianca Van Ewijk
  Ziet er mooi uit, maar nog zo'n groot apparaat in mijn keuken erbij gaat het niet worden. Als hij mijn huidige mixer, keukenmachine/blender en daarbij nog vlees zou kunnen malen en worstjes maakt lijkt het me een mooi alternatief, maar dat lijkt het geval niet. Ga hem dus maar niet testen, geef de kans liever aan iemand die het apparaat ook daadwerkelijk zou willen aanschaffen.
 • Oscar Varas
  Ik heb een verouderde simpele standmixer thuis, maar gebruik de mixer altijd los van de bak omdat het deeg omhoog kruipt en me dat hele apparaat in de keuken te groot is. Jammer, er zit hier kennelijk geen vleesmaler/worstenmaker stuk bij, dat zou ik graag bij mijn alles in een keukenapparaat willen hebben. Ik laat deze test dus maar schieten.
 • Jori Westphal
  Ik ben wel heel erg benieuwd, ik heb nu een uitgebreide keukenmachine waar je werkelijk alles mee kan, maar er zitten naast een berg pluspunten, helaas ook een enkel minpunt aan. Nu het na intensief gebruik aan vervangen toe begint te raken kom ik er nog niet uit wat ik ter vervanging zou willen hebben. Ik vind het erg jammer dat het niet bekend is hoeveel ervoor gevraagd gaat worden na de testperiode. Ook vind ik het erg lastig om nu al aan te geven welke 9 gerechten ik ermee wil maken. Ik leef in de keuken en mijn keukenmachine is haast onderdeel van mijn gezin, maar ik leef van dag tot dag. Ben benieuwd!!
 • Jantine Punt
  Lijkt me heel leuk om te testen, ik vind bakken erg leuk maar ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer kan doen met dit apparaat!
 • Kirsten Steins
  Wat leuk, ik kijk altijd naar Heel Holland Bakt & ben "jaloers" op de keukenmachines daar ;)
 • Karin Braunius
  Lijkt me te gek om dit mooie apparaat in de keuken te hebben
 • Leo Van Antwerpen
  Dat is nu nog niet bekend, wat is dit voor flauwekul, dat horen de testers tzt,Als je een auto koopt zeggen ze toch ook niet , komt u over 3 weken maar terug pffffffffffffff
  • Leo Van Antwerpen
   Bij HEEL HOLLAND BAKT GEBRUIKEN ZE DE KITCHENAID, RONDT DE 500 EURO, DE TEFAL DIE JE MAG TESTEN , WAS 229 EURO EN IS NU TE KOOP VOOR 179 EURO HOPPAAAAAAAAAA
 • Wendy Van Meijel
  Ben op zoek naar een nieuwe mixer/keukenmachine.....om samen met mijn gezin te gebruiken. Dus ben zeer geïnteresseerd om te testen!
  • Leo Van Antwerpen
   Zoeken .dat hoeft niet hoor BLOKKER STAAT ER VOL VAN
 • Denise Van Buren
  ???? Ik ben dol op bakken en verzin allerlei lekkers die ik dan aan kennissen, vrienden en familie kan voorschotelen. Het bakken doe ik samen met mijn zoon die Autistich is en ADHD heeft. Hij vindt het heel erg leuk om samen met mij te bakken zodat wij geen quality time verliezen. Tijdens het bakken wordt er veel gelachen en hebben wij lol en het resultaat vinden de anderen altijd lekker. Dit is de reden dat ik mij hiervoor opgeef want mijn oude mixer is aan vervanging toe en kunnen wij weer gezellig met ons tweetjes weer heerlijk bakken. Hij wordt er n.l. rustig van. Bakken is therapeutisch voor hem.????
 • Een antieke variant werd vroeger door mijn moeder ingezet om heerlijke cakejes te bakken. Nu heb ik zelf twee jonge dochters en wordt het tijd om vaker deze 'oude gewoonte' weer uit te voeren. Ik zou hem zeer graag willen testen of de aanschaf hiervan echt toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het met de hand kneden (wat ik nu doe).
 • Marion Dassen
  Nou heel graag want ik bak veel
 • Josine Zetstra
  We hebben het er thuis vaak over om zo'n apparaat aan te schaffen. Omdat hij zo groot is vragen we ons af of deze permanent op het aanrecht kan blijven staan. Dit is dan ook een perfecte manier om eens uit te proberen!
 • Tatje Van Miert
  Beste Redactie, Graag zou ik meedoen als testpersoon. Maar ik vind het een slechte zaak dat er een actie wordt opgezet zonder dat alle gegevens bekend zijn. (de kosten van de keukenmachine na de testperiode) Mijn mening is dat dit zeer onprofessioneel is. Slechte marketing en dus een reden om geen Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine te kopen!
  • K B
   Precies dit. Wees transparant tegenover je klanten/leden. Ik doe mee met meerdere testpanels, ik test dan ook geregeld producten. Bij de meesten mag je alles houden (ja, ook als het 400 euro kost) en bij sommigen moet je inderdaad (in uitzondering) iets betalen. Maar dit wordt van tevoren aangegeven wat de bedragen zijn. Dan kun je van tevoren, voor het invullen bedenken of je deze moeite doen wil of niet. Transparantie graag!
 • Renate Zoet-blomsma
  Met een mixer van 13 jaar oud en een keukenmachine met te weinig power wil ik als fanatiek bakster dolgraag deze Masterchef Gourmet testen (en over nemen) Een waar juweel voor in onze mooie keuken waarmee ongetwijfeld de mooiste baksels en maaltijden op tefal....ehm.....tafel komen!
 • Cobi Zijlmans
  het is een plaatje ,lijk me heel handig , maar als ik er verliefd op ben en hij is te duur voor mij zou dat heel lastig zijn. het zou prettig zijn als ik de prijs weet
 • Corina Vandebeek
  heel graag mhm mm Amerikaanse buttercreme zelf maken ...merenque...happy mijn eerste gaat een schwarwalder kirschtorte van mijn oma in Duitsland worden
 • Ronald Miltenburg
  lijkt me een leuke actie om dan als echte chef uit de keuken te komen
 • sandra mulkens
  Wat zijn de kosten als je na het testen besluit om hem te houden
  • Nanda D. (Redactie)
   Dat is nu nog niet bekend. Gedurende de testperiode kunnen we de testers hierover verder informeren. Met vriendelijke groet, Nanda - Redactie hettestpanel.nl
 • Ineke Broekaart
  Hier had ik het laatst over. Dat was met heel Holland bakt, die hebben ook van die mooie apparaten.