Test natuurlijk voedingssupplement Menostril bij overgangverschijnselen

Menostril is een natuurlijk voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slapeloosheid en stemmingswisselingen. Heb jij hier regelmatig last van? Test dan nu Menostril gratis gedurende twee maanden!

Isoflavonen tegen overgangsverschijnselen
Dankzij de twee soorten isoflavonen in Menostril, Soja en Rode Klaver, vermindert Menostril op natuurlijke basis overgangsverschijnselen. Je hoeft slechts één tablet per dag in te nemen om de rust en de balans in jouw lichaam te behouden.

Huidveroudering
Tijdens de overgang kan de huid dunner en droger worden. Met behulp van de isoflavonen in Menostril blijft de huid elastisch en stevig. Daarnaast draagt Vitamine E in Menostril bij aan het beschermen van de cellen tegen oxidatieve schade.

Nachtrust
De valeriaan in Menostril heeft een rustgevende en zenuwversterkende invloed. Het heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand en bevordert een goede nachtrust.

Test nu
Doe mee aan het testpanel en ontvang gratis twee verpakkingen Menostril, goed voor een testperiode van twee maanden.

Menostril is een voedingssupplement bij overgangsverschijnselen. KAG-nr: 30-0612-0869. Kijk voor meer informatie op www.menostril-overgang.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Margriet Komrij
  Ik heb het geluk mee te doen met de test en ben erg enthousiast!! Ik had vooral veel last van opvliegers overdag en in de nacht vaak wakker door dezelfde warmte aanvallen. Met het gebruik van Menostril ben ik veel meer in balans en de opvliegers heb ik geen last meer van. Voor mij een succes en ik zou het zeker aanraden aan iedereen!
 • Marielle Kras
  Mocht helaas niet meedoen!Net als met alle andere testen waarvoor ik heb ingeschreven! Blijf het proberen zolang het op mij van toepassing is..zal toch ééns een keer mogen meedoen?!
 • Gemma Heshof
  Ik ben benieuwd, de test is begonnen.
 • Ria Stevens
  Ik zou heel blij zijn als ik uit gekozen zal worden,mijn huid is droog geworden door de overgang.
 • Rian Rupsam-lips
  Heel fijn als het natuurlijke producten betreft omdat ik voor heel veel dingen allergisch ben.
 • Ben er al een aantal jaren mee in de weer, heb al diverse malen met salvia geprobeerd maar het werkt niet. Ik ben dus eigenlijk zeer nieuwsgierig naar Menostril en de werkzaamheid.
 • Gabrielle Hamers
  Leuk dat ik een uitnodiging krijg om mee te testen, maar met mijn 34 lentes ben ik toch nog wel te jong voor dit product. Succes met het vinden van geschiktere dames. En heel veel succes voor de dames die uit eindelijk mogen testen.