Test nu GROHE 3-in-1 kokend waterkraan

Thee, pasta en soep bereiden met kokend water direct uit je kraan? Klinkt ideaal toch?

Wij mogen 10 3-in-1 kokend waterkranen van GROHE laten testen. Je ontvangt het GROHE RED® Systeem, dit is een  kraan waar naast kokend water ook gewoon warm en koud water uit komt én een 3liter boiler. De kraan wordt ook nog geïnstalleerd!

Het is de bedoeling dat deze kraan jouw oude kraan vervangt. Na (een simpele) installatie krijg je een week de tijd om de kraan te gebruiken, je ontvangt vervolgens online een vragenlijst over de kraan welke je invult. Daarnaast vragen we je om een review over de kraan achter te laten op Kieskeurig.nl. De kraan mag je overigens houden!

In aanmerking komen voor het GROHE RED® systeem? Klik op doe mee en vul de extra vragen in.

Wil je liever eerst nog wat extra informatie over het product, lees het hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Niet gewonnen en krijg een aanbieding om te kopen met 50% korting. Kraan is echter "vandaag" te bestellen voor € 499,95 bij iBood. € 100,00 goedkoper dus.
 • Jooske Van Der Burg
  Ik heb ook afgezien van het testen om een aantal redenen. Ook die constant 100 graden / energie, ook al is het maar 3 liter en goed geisoleerd. Ik hou niet van "boilerwater", liever vers fris schoon per keer. Maar laat je het doorstromen voor vers per gebruik kost het weer veel energie. Al lijkt het me wel handig gelijk kokend water. Er moet een goede beveiliging op om branden te voorkomen (gekleurd licht?). Dat gekleurd licht werkt op het doorstromende water zonder energie / batterijen. Misschien is het mogelijk die techniek ook te gebruiken om water gelijk op kooktemperatuur te brengen zonder voorraad van drie liter. Een andere reden om van testen af te zien was dat het krijgen als testapparaat als bijverdienste zou worden gezien en bij de belastingdienst en dus ook andere instanties zou worden geregistreerd. Ik vind het prima en leuk om producenten en importeurs behulpzaam te zijn met testervaringen als gewone consument, maar deze administratieve consequenties gaan mij als consument veel te ver. Met de terughoudende gevoelens die ik al had na bezoeken van de kraan-site zoals de anderen hier boven ook al hebben opgemerkt. Het gaat mij niet om afkraken, ik heb geprobeerd mee te denken.
 • Andries Stolk
  Ik looper al een tijdje naar te kijken maar ben erg benieuwd hoe het in de praktijk werkt.
 • Claudia Doff
  Wij hebben net een nieuwe kraan aangeschaft omdat de vorige oud was. Anders had ik graag deze kraan getest, handig systeem hoor. Je hebt dan geen waterkoker meer nodig!
 • Anneke Dunning
  Ik heb me toch weer afgemeld voor het testen van de mengkraan. Die boiler neemt veel plaats in in een keukenkastje, en hij houdt continu de temperatuur op 100 graden. Dat is toch zonde van de energie? Zo vaak heb ik geen kokend water nodig. Dus ik houd mijn waterkoker nog maar even.
  • Tineke Kelderman
   Onze zoon heeft een losse kraan waar dat kokende water uitkomt. Ik heb me er al een keer goed aan gebrand. Laat staan als het kokende water ook nog uit een en dezelfde kraan komt. Ook ik vind het niet nodig dat de hele dag/nacht de temperatuur op 100 graden gehouden wordt. Je gebruikt het niet inderdaad zonde van de energie