Test nu Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème

Voor vrouwen die de eerste haarverouderingstekenen merken, zoals droog, futloos haar of een gebrek aan glans en stevigheid, heeft Andrélon Brilliant Age de haarverzorgingslijn Shine & Care, speciaal voor ouder wordend haar!

Of je nu 20, 40 of 60 bent: op elke leeftijd wil je er natuurlijk goed en verzorgd uitzien. Niet alleen je huid maar ook je haar is zeer bepalend voor een stralende uitstraling. Naarmate je ouder wordt verliest je haar echter wat van zijn natuurlijke bouwstoffen, waardoor het doffer en droger wordt. Je haar heeft een iets andere verzorging nodig om er mooi en verzorgd uit te blijven zien.

Daarom is er nu Andrélon Brilliant Age, een haarverzorgingslijn die de natuurlijke bouwstoffen van je haar aanvult en zorgt voor vol, soepel en glanzend haar.

Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème
De Shine & Care Verzorgende Crème voedt en versterkt verzwakt haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf die de conditie van je haar kunnen beïnvloeden. Heeft jouw haar een oppepper nodig en wil jij testen of jij je haar weer zijdezacht en soepel kan laten aanvoelen? Geef je op!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Deze ook gebruikt. Gebruik het nog steeds. Super dit
 • Jo
  heb Brilliant Age Shine & Care van Andrélon nu een poos getest, maar het is Super fijn spul voor je haar.....écht een héle goede bescherming & je haar voelt er héérlijk door!!!
 • Rebecca
  vind het heel fijn om dit product uit te proberen de shampoo gebruik ik er ook altijd van
 • Chantal
  jammer! hier niet, volgende keer beter! :)
 • Ida
  ik zal met plezier de test doen
 • Nel
  JIPPIE,IK MAG MEEDOEN MET DE LAY'S TEST. dat wordt vast smullen
  • Hennie
   gefeliciteerd!!!!! Hoop dat het allemaal heerlijk zal smaken.