Test nu Bertolli Melange met roomboter én olijfolie!

Bertolli met de volle smaak van roomboter en al het goede van olijfolie. Dat wordt smullen met deze lekkere roomboter met olijfolie van Bertolli! Heerlijk bij het diner op vers warm brood. Of wat dacht je van bij het ontbijt. Dat is de dag nog eens goed beginnen. Benieuwd? Doe mee en wie weet zit jij straks te genieten van een heerlijk broodje met zachte of gezouten boter van Bertolli.

Bertolli Melange Zacht & Bertolli Melange Gezouten
Bertolli heeft iets nieuws: Bertolli Melange Zacht en Bertolli Melange Gezouten, een heerlijke mix met roomboter en olijfolie. De authentieke smaak van roomboter en olijfolie zitten nu samen in een kuipje wat meteen te smeren is vanuit de koelkast. De roomboter zorgt voor een heerlijk volle smaak en de olijfolie geeft het echte authentieke Italiaanse karakter en smeerbaarheid.

Geniet op speciale en allerdaagse momenten van de volle smaak van roomboter gecombineerd met al het goede van olijfolie.

Proef en geef je mening!
Wil jij Bertolli Melange Zacht én Bertolli Melange Gezouten testen? Geef je op en wie weet ben jij straks één van de 500 testers!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jacob Van Den Berg
  Jippieeee ik mag het testen!. ben zeer benieuwd
 • Hetty Schrier
  Heb de bertolli boter getest. Heerlijk. Ik ben om.
 • Rudy Dhr De Norre
  Ik heb vandaag nog de was gedaan en er was een wit onderlijfje waar er een tomatenkleur op gebleven is zodus zal ik gaarne dat wasmiddel eens proberen
 • Carla Reijnhout
  Wat jammer weer dat Swan Lake alleen via facebook gewonnen kan worden.