Test nu de nieuwe Calvé Satésaus (kant & klaar)!

Naast de bekende (geconcentreerde) satésaus heeft Calvé sinds dit jaar ook twee nieuwe, kant en klare satésauzen in een 500ml emmertje in de varianten mild én pittig. Nu kun jij de milde variant Calvé satésaus (kant & klaar) testen!

Calvé Satésaus (kant & klaar) is een milde saus met de volle smaak van echte pinda's. Heerlijk bij Oosterse gerechten zoals saté, maar ook bij andere vleesgerechten of tijdens de gourmet en barbecue. Maak je snacks en dagelijkse maaltijden nu nóg lekkerder met Calvé Satésaus. Proef het zelf!

Geef je op voor dit testpanel en wellicht mag jij de milde Calvé Satésaus (kant & klaar) testen.

Calvé Satésaus (kant & klaar) is al getest. Benieuwd wat de testers ervan vinden? Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jeanine Kamermans
  Ik vond deze ook eruuuug lekker 1 van de betere sausen !
 • Michel De Jong
  Wij hebben hem ook mogen proberen en ik vond hem lekker want ik houd wel van mild want ik ben al niet echt zo een sate eter maar mijn vrouw voornamelijk wel en die vond de milde variant dus niet zo want zij is juist van de wat pittiger.. maar goed ik vond het een fijn product.. ik ben tevreden want hij was ook voor mijn (ps) wel een grote emmer vond ik het aangezien je het vrij snel moest consumeren .. maar voor een echte lief hebber zou het dus geen probleem zijn lijkt mijn
 • Natasja Ramaekers
  Ik heb hem mogen proberen de sate saus van Calve, Ik vond hem te zoet. Ik hou meer van pittige sate saus. Maar wel fijn om hem eens geprobeerd te hebben. Ik weet nu dat ik de pittige variant moet kopen. Maar ik denk dat ik het gewoon hou op het potje. Sambal en verse knoflook fruiten en daarna de sate saus en een beetje melk en dan al roerend warm maken.
 • Sylvia Ten Haaf
  Lijkt me een uitdaging, alleen de saus dus saté zonder vlees, en gemakkelijk voor bij de bbq. Normaal neem ik altijd alleen maar saté op een stokje. Ben erg benieuwd naar de smaak hiervan.!!!!!! Succes en alvast bedankt. Groetjes Sylvia.
  • Wilma Polstra
   lijkt me een snel een kwalitatief goed product voor de satesaus liefhebb(st)er