Test nu de nieuwste haarlijn of body oil van Dove!

Ontdek het verschil van Dove nu zelf. Geef je op voor het Dove testpanel en wellicht mag jij de nieuwe Dove Pistache & Magnolia body oil testen, of drie haarproducten uit de allernieuwste Dove Advanced Hair Series - Oxygen Hydration.

Dove body oil
Dove Pistache & Magnolia body oil is nieuw! De lichte body oil voedt en verzacht je huid voor een verwennende verzorging. De formule trekt snel in, is makkelijk uit te smeren en heeft een heerlijke geur met een hint van pistache en magnolia. Ontdek het verschil van Dove!

Dove Advanced Hair Series - Oxygen & Hydration
Als je diepe verzorging voor je haar wilt, verzwaart het vaak je haar, en als je volume wilt, kan je haar weer droog en stug aanvoelen. Met de nieuwe Dove Oxygen & Hydration lijn zorg je dat je je haar hydrateert én tot 95% meer volume geeft. Het testpanel mag de shampoo, de conditioner en het soufflé masker samen proberen!

Wil jij de producten in de Dove Advanced Hair Series - Oxygen & Hydration testen of de nieuwe Dove Pistache & Magnolia body oil? Geef je dan nu op!

Let op! De testperiode van de body oil vindt plaats in juni en van de haarproducten eind juli, begin augustus. Zorg dat jouw adres tegen die tijd klopt.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ju Bra
    ik heb nooit iets ontvangen :(
  • Sharmila Oemardien
    ik wil meedoen
  • Ik houd ervan om mijn huid in te smeren met body oil.
  • Jelena Mihajlovic
    Body oil, is een geweldig product voor je huid, nu het buiten kouder is en je huid verpakt is in dikke kleren.