Test nu Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray

Naarmate we ouder worden, verliest je huid wat van zijn kracht en vitaliteit en heeft deze meer verzorging nodig. Maar wist je dat dat ook voor het haar geldt? Ook je ouder wordende haar verandert met de jaren en heeft een iets andere verzorging nodig om er mooi en verzorgd uit te blijven zien. Daarom introduceert Andrélon Brilliant Age, twee complete haarverzorgingslijnen speciaal voor ouder wordend haar.

Brilliant Age geeft ouder wordend haar volume en glans
De producten van Brilliant Age Shine & Care en Colour Care zijn exclusief ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. De lijnen helpen de natuurlijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen die het met de tijd is verloren, zonder het te verzwaren. Shine & Care geeft ouder wordend haar volume en glans en Colour Care zorgt dat bij ouder wordend, gekleurd haar de kleur er langer mooi uit blijft zien.

Test nu de Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray!
De Shine & Care Volume Spray van Andrélon gebruik je na het wassen op handdoekdroog haar, voor een natuurlijk volume-effect, meer stevigheid en een gezonde glans. Uitspoelen is niet nodig.

Je kunt deze spray nu testen. Doe mee en geef je op!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Henny Schuurmans
  wil graag testen wacht af
 • Will Langenberg
  IK ben zeer tevreden!!
 • Rina Van Der Ham
  Ik ben geselecteerd en alles is afgerond maar ontvang het artikel niet om te testen.
 • Liesbeth Wessel
  Leest iemand deze reacties wel eens? Ik stuur een email dat ik niets ontvangen hebt maar er wordt ook niet op de email gereageerd.
 • Will Langenberg
  Ben geselecteerd en wacht af!
 • Cilia Heijtel
  Ik ben ook geselecteerd, geen Email en niets ontvangen! Wanneer krijg ik de fles?
 • Liesbeth Wessel
  Er staat dat ik een email ontvang, maar ik heb niets ontvangen. Wordt het product thuis gestuurd, zonder de email? gr. Liesbeth
 • Lana Le Sage
  Een beetje laat maar ik heb de spray Andrelon Shine & Care eindelijk ontvangen.Bij testpanel hebben ze het twee X eerder verzonden maar de post had het om èèn of andere reden telkens terug gezonden.Bij de derde keer was het raak.Bedankt testpanel om zoveel moeite te doen!Brilliant Age Shine & Care zaterdag avond gebruikt.Mijn haar kroest de laatste tijd nogal en is heel fijn.Na ingesprayed te hebben rook mijn haar lekker bloemig.Zondag`s voelde mijn haar nog altijd zacht,valt soepel & heeft een mooie glans.Er is ook nog een shampoo van met dezelfde geur.Ook een aanrader het doet werkelijk wat het beloofd.
 • Lana Le Sage
  Er staat dat ik geselecteerd ben maar ik heb nog niets ontvangen.Hoeveel tijd zit er tussen geselecteerd zijn en ontvangen?
 • Natasja Heersping
  Leuk, ik ben geselecteerd!!Heb het nu 1 keer zomaar gebruikt en ben nu al zéér tevreden!!
 • Corina Vandebeek
  Altijd spannend om te testen, en of je mee mag doen, is reuze spannend, dank u wel testpanel
  • Tanny Kluijfhout
   Ben geselecteerd maar hoor of ontvang niets!!